Nεκρός εργαζόμενος στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Nεκρός εργαζόμενος στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Αύγουστος 18, 2014 - 00:36
2 σχόλια

Για μια ακόμη φορά τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι έχουμε σοβαρό εργατικό ατύχημα στην ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Συγκεκριμένα στο ορυχείο Ψαθιού , στην ΔΕΗ Μεγαλόπολης σημειώθηκε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα με θύμα τον Αθανάσιο Αναστόπουλο από τα Περιβόλια. Ο άτυχος εργαζόμενος πήγε να αποκαταστήσει μια βλάβη σε έναν εκσκαφέα και κατά την διάρκεια κάποιων χειρισμών κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα 6KV.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να το κατεβάσουν από το μηχάνημα. Ο Θανάσης Αναστόπουλος ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ορυχείων Σταθμών Μεγαλόπολης και ήταν ένας εργαζόμενος αγαπητός σε όλους.

Βαρύς ο φόρος αίματος για μια ακόμη φορά για τους ¨προνομιούχους εργαζόμενους¨ στην ΔΕΗ.

Πηγή:kafeneio-megalopolis.gr

To Δελτίο Τύπου της αστυνομίας αναφέρει

Χθες (17.8.2014) το απόγευμα, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, εντός εργοταξιακού χώρου του Λιγνιτικού Κέντρου Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης, 42χρονος ημεδαπός, κατά τη διάρκεια εργασιών, τον έπληξε ρεύμα υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης.


2 Σχόλια

Αυτά για τα ΜΜΕ που προπαγανδίζουν όλη μέρα ότι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ δεν δουλεύουν... Υπάρχουν και αυτοί που όχι μόνο δουλεύουν αλλά αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην εργασία τους... Αιωνία η μνήμη σου Θανάση..

Οι ημέτεροι και τα παπαγαλάκια τους δεν λένε λέξη, δεν ακούγονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.