Νεκρή βρέθηκε ηλικιωμένη που είχε χαθεί από τον Μάιο στην Πελοπόννησο

Νεκρή βρέθηκε ηλικιωμένη που είχε χαθεί από τον Μάιο στην Πελοπόννησο

Ιούλιος 24, 2014 - 12:21
0 σχόλια

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια της Σταυρούλας Καραγιάννη που είχε εξαφανισθεί από τo Μαυροβούνι,  την 17.05.2014.

Την Τετάρτη 23.07.2014, η Κοινωνική Υπηρεσία  δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την απώλεια ζωής της άτυχης γυναίκας.

Η ηλικιωμένη είχε εξαφανισθεί στις 17.05.2014 από το Μαυροβούνι Μολάων, Λακωνίας. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή σε αγρό, περίπου χίλια μέτρα από το σπίτι της. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.