Νεκρά αδέσποτα σκυλιά στα ορυχεία της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Νεκρά αδέσποτα σκυλιά στα ορυχεία της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

Φεβρουάριος 03, 2018 - 13:13
0 σχόλια

Σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου άγνωστοι έριξαν φόλες και θανάτωσαν 2 σκυλιά σε χώρους των Ορυχείων της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.

Τα άτυχα ζώα βρήκε εργαζόμενη που πήγαινε να τα ταίσει και ενημέρωσε την Αστυνομία. Στο σημείο πήγε ο αντιδήμαρχος κ. Δούκουρης με υπαλλήλους του Δήμου , πήρε τα νεκρά ζώα τα οποία θα μεταφερθούν για τοξικολογικές εξετάσεις, αφού έχει κατατεθεί μήνυση και πρέπει να γίνουν οι σχετικές διαδικασίες.

Δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι έχουν επιλέξει να δώσουν την δική τους λύση, θανατώνοντας τα αδέσποτα ζώα. Η Διεύθυνση του Λ.Κ.Μεγαλόπολης έχει προχωρήσει κατά καιρούς σε στείρωση και έλεγχο ορισμένων αδέσποτων σκύλων ,αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλά ζώα στο σημείο. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες είχαμε συνεχόμενα κρούσματα με φόλες και κοντά στον χώρου του βιολογικού καθαρισμού.

Για ακόμη μια φορά θα τονίσουμε ότι το νομικό πλαίσιο που υπάρχει και η έλλειψη χρηματοδότησης δεν επιτρέπουν να δοθεί σωστή και οριστική λύση στο πρόβλημα. Οι όποιες προσπάθειες γίνονται από τις δημοτικές αρχές της πόλης , πάντα συναντούν μεγάλα εμπόδια , τόσο από αυτούς που ρίχνουν φόλες όσο και από φιλοζωικά σωματεία που διαφωνούν με τις μεθόδους.

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.