Νεφελούδης από Τρίπολη: Να εργαστούμε για το καλύτερο (vid)

Νεφελούδης από Τρίπολη: Να εργαστούμε για το καλύτερο (vid)

Οκτώβριος 28, 2015 - 13:55
11 σχόλια

Μηνύματα ενότητας έστειλαν οι πολιτικοί από την Τρίπολη

«Να εργαστούμε για το καλύτερο», προέτρεψε όλους τους πολίτες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης ο οποίος παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Για να μειωθούν οι επιπτώσεις της κρίσης και να βγούμε γρήγορα στην ευημερία

Ακολούθως, ο κ. Νεφελούδης δέχτηκε από τους δημοσιογράφους ερωτήσεις σε σχέση με τα εργασιακά αλλά και τα επιδόματα, και απάντησε ότι το υπουργείο εργάζεται προκειμένου να μην υπάρξουν επιπτώσεις από την τροποποίηση του Ασφαλιστικού.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Γιώργος Παπαηλιού ανέφερε ότι η Ελλάδα κάθε φορά που αντιμετώπισε βία και απειλές αντιστάθηκε αποτελεσματικά. «Αυτό το πνεύμα της αντίστασης συνέχισε ανά τα χρόνια κα αυτό πρέπει να μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά και να γίνει τμήμα του κυττάρου μας», επεσήμανε.

Ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Κώστας Βλάσης στις δηλώσεις για το μήνυμα της ημέρας είπε η 28η Οκτωβρίου αποτελεί την πρώτη μεγάλη νίκη της ελευθερίας σε όλα τα έθνη. «Εμείς οι Έλληνες γιορτάζουμε την αρχή του πολέμου και όχι το τέλος του πολέμου. Με το τέλος του πολέμου αυτού, ξεκίνησε για την Ελλάδα ο Εμφύλιος», παρατήρησε. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Β. Γιαννακούρας αναφέρθηκε στους αγώνες του έθνους μας. «Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης και ευγνωμοσύνης. Ας είναι αιωνία η μνήμη όλων αυτών που σκοτώθηκαν για την Ελλάδα».

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δ. Παυλής μίλησε για τη σημασία της ημέρας και για το συνεχές μήνυμα που πρέπει πάντοτε όλοι οι Έλληνες να έχουν στο μυαλό τους.

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Εύη Τατούλη μεταξύ άλλων έστειλε και το πολιτικό μήνυμα: «Δεν πρέπει να πούμε ένα πολύ μεγάλο Όχι, αλλά να πούμε τις προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Κανείς δεν μπορεί να δείξει τον δρόμο της εξόδου από όλα αυτά που βιώνουμε», επεσήμανε.

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο Όχι στον λαϊκισμό και στον διχασμό.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δηλώσεις επίσημων μετά την παρέλαση της της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη


11 Σχόλια

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ. ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ(ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ). ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΗΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΤΗΡΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ;;; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΑΜΑΥΡΩΝΑΝ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΔΑΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ , ΕΒΡΥΖΑΝ, ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΠΤΑΝ ΠΕΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ

καλα ρε , τι εμφανιση ειχε ο ανθρωπος ! και σε λαϊκο πανηγυρι να ειχε παει θα ειχε ντυθει καλυτερα. και ποιος σας ειπε οτι χειροκροτουσε? ουτε μια φορα ! μονο καμαρωνε.

Mην είσαι μικρόψυχος με τα κασκόλ και τα φουλάρια. Οι τροΙΚΑΝΟΙ επιτρέπουν ελεύθερο ντύσιμο σε όσους εφαρμόζουν τις συμφωνίες.

O ΣΥΡΙΖΑ δεν ειχε επεισόδια και γιαουρτώματα φέτος . Μαλλόν επειδή εσκισαν το μνημόνιο. Παρατηρίσατε ότι επαψαν να πεινανε τα παιδακια στα σχολεία, καθως και οι αυτοκτονίες ? ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Γεια σου Ηλία με τα πολλά...εργαλεία!!! χαχαχα και μόνο αυτά που γράφεις προκαλούν γέλιο και μάλιστα τόσο ειρωνικό. Πώς φαίνεσαι που είσαι οπαδός του γνωστού μονόφθαλμου (παραλίγο) Αντωνάκη Σαμαρά!!!! Γιαούρτι μάλλον θελεις εσύ φίλτατε γιατί θα σε βοηθήσει να χωνέψεις επιτέλους από τις τεράστιες αρλούμπες και ανιστόρητες βλακείες που γράφεις! Υπομονή λεβέντη μου χώνεψέ το είστε παρελθόν και αν καταφέρετε και βγάλετε πρόεδρο τον φίλο σου τον Αδωνη να πηγαίνετε μαζί να μοιράζετε βιβλία αφού θα έχετε πατώσει στην κοινωνία

Γιατί εσύ ρε φίλε τι φόραγες? Φουστανέλα που στην σιδέρωσε η γιαγιά σου ή μήπως το κυριλέ κουστουμάκι που αγόρασες "κοψοχρονιά" και χωρίς απόδειξη?

Εσύ όταν πετούσαν οι αριστεροί δήθεν γιαούρτια που κρυβόσουν?. Φαινεσαι με αυτά τα βλακώδη σχόλια ότι είσαι οπαδός του Αντωνάκη της Πολ.Αν έτσι? Τώρα που θα έχετε και αρχηγό ίσως τον ταβερνιάρη με το μουστάκι (Τον Βαγγέλα ντε!) πάρτε και ένα 4-5% μαζί με τον εταίρο σας την κυρία Φώφη που δεν έχει κολλήσει ούτεν καν 4500 ένσημα και έφυγε στα 50 για συνταξη. Και τώρα λέτε εσείς ντροπή! Ουτε μια φορά ακούσαμε συγγνωμη για τα εγκλήματά σας Γερμανόφιλοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.