Νέες υποψηφιότητες στην Κορινθία από τον Πέτρο Τατούλη

Νέες υποψηφιότητες στην Κορινθία από τον Πέτρο Τατούλη

Μάρτιος 29, 2019 - 08:54
2 σχόλια

Υποδεχόμαστε στην «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε. Κορινθίας, 4 νέες δυναμικές υποψηφιότητες που θα συμβάλουν σημαντικά με την γνώση τους, την κοινωνική τους καταξίωση και την δυναμική τους, στη μεγάλη νίκη της παράταξής μας, στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Καλωσορίζω,

Την Αθανασία (Νάνσυ) Πούρου, μια νέα επαγγελματία και καταξιωμένη ενεργό πολίτη της Κορινθίας.

Την Ευσταθία (Εβίτα) Κούτμου, μια εξαιρετική νομικό και μάχιμη δικηγόρο, με μακρά θητεία ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο  στο Δήμο Λουτρακίου  - Περαχώρας  - Αγίων Θεοδώρων.

Τον Σωτήρη Γκατζιούφα, έναν νέο επαγγελματία σε καινοτόμες δράσεις,

Τον Γιάννη Ψαρρό, έναν επιτυχημένο επαγγελματία και με μεγάλη εμπειρία και προσφορά  στα κοινά.

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία στο κοινό μας αγώνα.

Για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου», στην Π.Ε. Κορινθίας,  οι ανωτέρω υποψήφιοι δήλωσαν:

Η κα. Πούρου δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση συμμετέχω στον  συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη. Είμαι βαθιά πεπεισμένη ότι θα μπορέσω να προσφέρω και να συμβάλω και με τις δικές μου δυνάμεις στην συνέχιση του έργου για την Κορινθία και την Πελοπόννησο.».                                                                                         

Η κα. Κούτμου δήλωσε: «Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται. Ταυτιζόμενη απόλυτα με την γνωστή ρήση του Bertholt Brecht, από τα νεανικά μου χρόνια αναμείχθηκα στα κοινά χωρίς φόβο και με ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Στις επερχόμενες εκλογές, δηλώνω δυναμικά παρούσα στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, συγκοινωνός ενός σημαντικού οράματος, εδραιωμένου πέραν από κόμματα και χρώματα για την Κορινθία και την Πελοπόννησο που αξίζουμε».

Ο κ. Γκατζιούφας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη και μίλησε για το κοινό τους όραμα. «Κατεβαίνω υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Πέτρο Τατούλη και τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» για την αδιάλειπτη σκληρή δουλειά που κάνει και την προσπάθειά του να αναβαθμίσει την ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών. Πρέπει να το συνεχίσουμε όλοι μαζί για να δούμε την πρότυπη ευρωπαϊκή Πελοπόννησο».

Ο κ. Ψαρρός σημείωσε από την πλευρά του : «Πιστεύω στην ανάγκη για μια δυνατή και ανεξάρτητη Περιφερειακή Αρχή που στόχο θα έχει να κάνει την Πελοπόννησο καλύτερη για την διαβίωση των κατοίκων και παράδειγμα οικολογικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης. Μετέχω στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» θεωρώντας ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης έχει αποδείξει με το έργο του ότι είναι εγγυητής για την πραγματοποίηση των ανωτέρω στόχων»

Δελτίο Τύπου

Ακολουθούν τα βιογραφικά των υποψηφίων

Ευσταθία (Εβίτα) Κούτμου

Γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1974 στην Κόρινθο και διαμένει στα Ίσθμια Κορινθίας. Μεγάλωσε σε πενταμελή οικογένεια με γονείς την Σοφία και τον Δημοσθένη Κούτμο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος  Νομικών και Οικονομικών Σπουδών (Ν.Ο.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου απέκτησε το πτυχίο Νομικής. Από το 1998 μέχρι σήμερα εργάστηκε ως έμμισθη δικηγόρος της εταιρείας ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ και εν συνεχεία μαχόμενη  δικηγόρος του Πρωτοδικείου Κορίνθου. Τον Οκτώβριο του 2002 υπήρξε υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό ‘‘Κορινθία-Ώρα Δημιουργίας’’ του Ν. Ταγαρά. Επίσης, διετέλεσε γραμματέας της  Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Νομικός Σύμβουλος του Γ. Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος  το 2006 στο τότε  Δήμο Λουτρακίου και εν συνεχεία το 2010 στο καποδιστριακό Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας  -Αγίων Θεοδώρων με την δημοτική παράταξη «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» του υποψηφίου Δημάρχου Π.Παύλου. Κατά τη θητεία της υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΥΚΑ, μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λουτρακίου, μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΛ, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος του νεοσύστατου Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Περαχώρας κατά την περίοδο 2013 έως 2014.

 

Σωτήρης Γκατζιούφας

Επιχειρηματίας (φούρνος Δημητρίου)

Κατάγομαι από την Κοζάνη και ζω στην Κόρινθο 20 χρόνια όπου και έχω οικογενειακή επιχείρηση.

Είμαι παντρεμένος  με δύο παιδιά και συμμετέχω σε όλα τα κοινά του τόπου μου.

Συνιδρυτής και πρόεδρος του πρώτου cluster στην Κορινθία για τους νέους επιχειρηματίες της περιοχής μας.Πρόεδρος χορευτικού ομίλου Κορινθίας. Μέλος ΔΣ στον αθλητικό σύλλογο Γαλατακίου.

Συμμετέχω πάντα με όποιο τρόπο μπορώ σε όλες τις εκδηλώσεις του νομού.

Υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές του επιμελητηρίου.

 

Πούρου Αθανασία (Νάνσυ)

Η Πούρου Αθανασία του Γεωργίου και της Σοφίας γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στο Περιγιάλι Κορινθίας.

Παντρεμένη από το 2015 με τον Κωσταντίνο Λαθούρη, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί και διαμένουν στην Κόρινθο. Από το 2008 εργάζεται ως αισθητικός με  έμφαση στις εναλλακτικές θεραπείες.

Από το 2014 ασχολείται με τη γιόγκα.  Το 2017  ειδικεύτηκεστηνaerialyogaκαι στη γιόγκα παιδιών, ιδιαίτερα στα παιδιά με ΔΕΠΥ- αυτισμό -και σύνδρομο down.

Σήμεραείναιελεύθερηεπαγγελματίας σαν yoga instractor σε ενήλικες, παιδιά και σε ειδικέςευπαθείςομάδες.

Γιάννης Ψαρρός

Γεννημένος το 1964 στο Δερβένι Κορινθίας, όπου ολοκλήρωσε τα σχολικά του χρόνια και συνεχίζει να διαμένει έως σήμερα. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Ιδιοκτήτης του γραφείου ασφαλειών Ψαρρός Ιωάννης και συνεργάτες. Έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών σε πολιτιστικούς, αθλητικούς και μορφωτικούς συλλόγους της περιοχής και έχει αποφοιτήσει από τη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς.


2 Σχόλια

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΕΥΓΕ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.