Νέες θέσεις γιατρών σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία στην Αρκαδία

Νέες θέσεις γιατρών σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία στην Αρκαδία

Οκτώβριος 13, 2015 - 17:42
0 σχόλια

Το Υπουργείο Υγείας απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη των κενών θέσεων στα Π.Ε.Δ.Υ - Κέντρα Υγείας, Π.Ε.Δ.Υ - Περιφερειακά Ιατρεία, Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας άγονων & νησιωτικών περιοχών.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η ημέρα Τετάρτη 14-10-2015. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται ημέρα Πέμπτη 29-10-2015. Αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά την είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπόψη.

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ.

2. Ειδικευόμενοι ιατροί, που κατέχουν θέση με παράταση, μπορούν να λάβουν μέρος στην παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος. Το ίδιο ισχύει και για τους ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου που υπηρετούν με παράταση της θητείας τους.

3. Ιατροί που είχαν καταθέσει αιτήσεις για την συμμετοχή τους σε προκηρύξεις – προσκλήσεις ενδιαφέροντος από το 2011 μέχρι και σήμερα, θα καταθέσουν μόνο συμπληρωματική αίτηση χωρίς να επισυνάψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκτός αυτών που ήταν ελλιπή). Στην περίπτωση αυτή θα γίνεται μνεία προς την υπηρεσία μας σε ποιά προκήρυξη είχε κατατεθεί η αίτηση και για ποιά κατηγορία ιατρών (υπόχρεοι ή επί θητεία).

4. Τα αναγραφόμενα στοιχεία στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος καταχωρούνται ως έχουν εκτός εάν από τον έλεγχο της υπηρεσίας προκύψουν διαφορετικά στοιχεία.

5. Σας γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση που σε πτυχίο προερχόμενο από κράτος μέλος της Ε.Ε. δεν αναγράφεται ούτε χαρακτηρισμός, ούτε βαθμός και δεν προκύπτει από τα κατατεθέντα δικαιολογητικά, θεωρείται από την υπηρεσία μας ότι ο βαθμός είναι το 5 και ο βαθμολογικός χαρακτηρισμός καλώς. Επίσης εάν προκύπτει βαθμολογία η αντιστοίχισή της με της ημεδαπής πραγματοποιείται σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παραγρ. 8 Α της αριθμ. Α2γ/Γ.Π οικ. 26519/6-4-2015 Υπουργικής Απόφασης ( ΦΕΚ 736 Β)

6. Για τις κατηγορίες των κοινοτικών υπηκόων που αναφέρονται στην παρ.Β.1. της αριθμ.Α2γ/ΓΠοικ.26519/06-04-15 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 736 Β) πλην των Ελλήνων και όσων εμπίπτουν στις περιπτώσεις α, β και γ της ίδιας παραγράφου, απαραίτητη προϋπόθεση διορισμού τους είναι η επαρκής γνώση της Ελληνικής γλώσσας και ιατρικής ορολογίας η οποία βεβαιώνεται από το Κ.Ε.Σ.Υ.

7. Η διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής των ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου είναι σύμφωνα με την αριθμ.Α2γ/Γ.Π. οικ.26519/6-4-2015 «Αντικατάσταση της αριθμ. 4 Α2γ/Γ.Π οικ. 112324/24-12-2014 Υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 3687 B)» (ΦΕΚ 736 Β).

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.