Νέες δωρεές για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Νέες δωρεές για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Νοέμβριος 14, 2017 - 09:28
0 σχόλια

Με νέες δωρεές εξοπλισμού εμπλουτίστηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Τροχήλατα αμαξίδια μεταφορά ασθενών, σκαμπώ τροχήλατα, εκτυπωτής και ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι οι δωρεές που έκανε δεκτές το ΔΣ του νοσοκομείου.

Το έγγραφο τoυ Πολιτιστικού Συλλόγου Μαρμαριάς ανέφερε:

 «Σας γνωστοποιούμε ότι προτιθέμεθα να δωρίσουμε των παρακάτω εξοπλισμό:

1. Τροχήλατα αμαξίδια μεταφορά ασθενών, βαρέως τύπου (αναπηρικά), αναπηρικά αμαξίδια με μεγάλους τροχούς συμπαγείς στατώ ορού και βάση φιάλης οξυγόνου, για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, τεμ. πέντε (5) και

2. Σκαμπώ τροχήλατα ρυθμιζόμενου ύψος, χωρίς πλάτη, για την κάλυψη των αναγκών του Οφθαλμολογικού Χειρουργείου, τεμ. δύο (2).

Παρακαλούμε όπως γίνει αποδεκτή η δωρεά μας.

Για το Δ. Σ,

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Γεωργίου Μπάζιος»

 

Το έγγραφο της Εταιρείας AGFA HealthCare (ΑΓΚΦΑ ΓΚΕΒΕΡΤ ΑΕΒΕ), το οποίο έχει ως κατωτέρω:

«Προς

Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια»

Τέρμα Ερυθρού Σταυρού

Τρίπολη

Επιστημονικό Συμβούλιο

Υπόψιν διευθυντή Επιστημονικού Συμβουλίου κ. Ποντίκη Ιωάννη

Θέμα: Αντικατάσταση εξοπλισμού

Αξιότιμοι Κύριοι,

Στα πλαίσια της πολυετούς και επιτυχημένης συνεργασίας μας, η εταιρεία μας έχει την πρόθεση να σας αντικαταστήσει το DRYSTAR 5503 έπειτα από βλάβη, με ένα ίδιο εκτυπωτή, ως δωρεά για το Νοσοκομείο σας.

Παρακαλώ όπως αποδεχτείτε την αντικατάσταση ώστε να προχωρήσουμε στις περαιτέρω ενέργειες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για την ΑΓΚΦΑ ΓΚΕΒΕΡΤ ΑΕΒΕ

Β. ΚΑΡΚΑΛΗΣ Κ. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ»

 

Το έγγραφο τoυ Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης ανέφερε:

«Σας γνωστοποιούμε ότι, σύμφωνα με την επιθυμία του Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου σας, κ. Δημητρίου Χρυσού, αποφασίσαμε ομόφωνα να δωρίσουμε στο Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, για την αγορά του οποίου συγκεντρώσαμε το χρηματικό ποσό, από τη διάθεση του βιβλίου του «Η επικοινωνία γιατρού - αρρώστου, προσέγγιση ενός διαχρονικού προβλήματος» το οποίο παρουσίασε ο Όμιλος μας, το Σάββατο 30-9-17, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Μετά τιμής

Για το Δ.Σ. του Φ.Ο.Τ.

Η Πρόεδρος

Εύη Μεντή»

Το ΔΣ του νοσοκομείου αποδέχεται τις εν λόγω δωρεές του παρακάτω εξοπλισμού,  για την κάλυψη αναγκών των  αντιστοίχων Τμημάτων του Νοσοκομείου, παραγγέλλει όπως αποσταλεί ευχαριστήρια επιστολή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαρμαριάς, την AGFA HealthCare και στον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τριπόλεως και τα δωρηθέντα είδη καταχωρηθούν στο πληροφοριακό σύστημα του Νοσοκομείου.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.