«Νέα Τρίπολη»: Κοπή πίτας με ευθείες βολές Σμυρνιώτη κατά Παυλή (pics,vid)

«Νέα Τρίπολη»: Κοπή πίτας με ευθείες βολές Σμυρνιώτη κατά Παυλή (pics,vid)

Φεβρουάριος 06, 2016 - 11:13
49 σχόλια

«Δε θα αφήσουμε τον Δήμο Τρίπολης έρμαιο στα χέρια του κ. Παυλή», είπε ο Γ. Σμυρνιώτης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική παράταξη «Νέα Τρίπολη» το βράδυ της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κατσίρης, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, μέλη της παράταξης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων έδωσαν το «παρών» και βρέθηκαν όλοι μαζί πάλι μετά από καιρό.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης προτού κόψει την πίτα μίλησε για τη νυν δημοτική αρχή και τι έχει κάνει μέχρι στιγμής για τον Δήμο. Μίλησε για τα έργα που θα έκανε ο κ. Παυλής, για το θέμα της ΚΕΔΗΤ, τα αδέσποτα, τα απορρίμματα και πολλά άλλα στα οποία θα έδινε λύση. Όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Λύσεις που όπως είπε ο κ. Σμυρνιώτης, δεν ήρθαν ποτέ.

Αντίθετα, μόνο προβλήματα παρουσιάζονται σε σημείο που ο Δήμος να καταστρέφεται. Χαρακτήρισε κατ' επάγγελμα ψεύτη τον κ. Παυλή, αναφερόμενος στο θέμα της ΚΕΔΗΤ.

Ποιον δουλεύει και ποιος του έδωσε το δικαίωμα  να παίζει με τις τύχες και τις ζωές των εργαζόμενων, των παιδιών και όλων αυτών που εξυπηρετούνται από τις δομές της ΚΕΔΗΤ;

Ο πρώην δήμαρχος αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, ο οποίος φαίνεται ότι χρειάζεται δύο γραφεία για τη βέλτιστη διαχείριση της πάγιας προκαταβολής των 3.000 ευρώ, με την οποία έκανε τόσα πολλά έργα που όταν ρωτήθηκε γι’ αυτά δεν ήξερε πού έχουν γίνει, είπε. Μίλησε και για τον προϋπολογισμό του ΝΠΔΔ, που όπως είπε, έχει πρόβλημα έγκρισης από την Αποκεντρωμένη.

Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου που μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους. Ο τρόπος που λειτούργησε αυτά τα 2 χρόνια ο κ. Παυλής δεν μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι μπορεί να δώσει μια σοβαρή εναλλακτική της δικής μας πρότασης

Ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε η Τρίπολη χρειάζεται άμεσα ένα σταθερό, ρεαλιστικό αναπτυξιακό πρόγραμμα που μόνο αυτοί μπορούν να προσφέρουν και να υλοποιήσουν και το απέδειξαν την τριετία που είχαν αναλάβει τον Δήμο, και όχι τα ψέματα του κ. Παυλή. 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr «Νέα Τρίπολη»: Κοπή πίτας με ευθείες βολές Σμυρνιώτη κατά Παυλή


49 Σχόλια

@anonynos (χωρίς επαλήθευση) στις Σάβ, 06/02/2016 - 14:23 Μάθε πρώτα ρε παπαγάλε να γράφεις σωστά το όνομά σου που θες να κάνεις και σχόλια «ανώνυνε» σχολιαστή...Όσο για τα χρονάκια μην τα μελετάς και πάρα πολύ γιατί παίζει να τα περάσει και στη μπουζού ο δήμαρχός σου γι' αυτό όλα εσείς τα ρεμάλια που τον ψηφίσατε και έχει διαλύσει την πόλη μέσα σε 1,5 χρόνο ετοιμαστείτε να εφοδιαστείτε με κούτες τσιγάρα να του τα πηγαίνετε στην ψειρού, μήπως σας αφήσει να ****

Υποομονή θα κάνετε αρκετοί στην "ψειρού" σε λίγο που θα θα αρχίσουν να βγαίνουν τα πορίσματα γιαυτά που είπε ο ...Γιαννάκης

Όχι τόσο λίγα, αλλά και άλλα τόσα έπρεπε να του ψάλει ο Σμυρνιώτης του Παυλή. Ο Μήτσιος 5 χρόνια τώρα, δύο τακτικές ακολουθεί συνεχώς. Τα 3 πρώτα χρόνια της αντιπολίτευσης έριχνε συνέχεια λάσπη και υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια και όταν βγήκε δήμαρχος, 2 χρόνια τώρα, έχει φλομώσει τους πάντες με ψέματα. Μόνο αυτά ξέρει να κάνει ο Παυλής και το κάνει καλύτερα από όλους γιατί είναι μέσα στο πετσί του να κοροϊδεύει. Ας τα δουν αυτά οι πολίτες για να καταλάβουν επιτέλους ποιόν έχουν μπλέξει ...

Γιαννάκη μας χορτάσες ψέμα 3,5 χρόνια, ακόμα και σήμερα μονο με τα ψέματα προσπαθείς να κρατηθείς στην επικαιρότητα! Δεν εχεις καταλάβει οτι αυτα που λες, μονο 2-3 έμμισθοι σου τα ακούν και φυσικά η Ματινα που στα γράφει.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ ! - ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΤΟΥ *** ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ !!! ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ...

Μήτσιο Παυλή πες αλεύρι..., άλλος ένας που "δάγκωσες" τώρα τελευταία σε γυρεύει ...!

Μάλλον φίλε δε μέτρησες καλά. Το Εργατικό Κέντρο ήταν γεμάτο μέσα και έξω. Για να κάνει ο Παυλής μια συγκέντρωση να δούμε πόσοι θα μαζευτούν? Μόνο τα αδέσποτα και αυτοί που τους χρωστάει θα πάνε μήπως και πάρουν κανένα φράγκο από τα χαμένα

Σκελετοί δεν είνα αυτοί που μέσα σε 3,5 χρόνια άλλαξαν όλη την πόλη, έδωσαν ζωή στα χωριά και έφεραν ανάπτυξη στον τόπο. Σκελετούς θα αφήσει ο Παυλής τους εργαζόμενους της ΚΕΔΗΤ και των υπολοιπων νομικών προσώπων που θα καταστρέψει.

Υπομονή κάνουν όλοι οι δημότες της Τρίπολης και των χωριών με αυτά που βλέπουν να γίνονται από την παράταξη του Παυλή. Πόσο όμως υπομονή θα μπορέσουν να κάνουν ακόμα?

Ο Γιάννης στα 3,5 χρόνια τα έργα που είχε σχεδιάσει τα υλοποίησε ΟΛΑ στο Ακέραιο !!!. Από το 1ο τρίμηνο κιόλας της θητείας του ξεκίνησε τα έργα πεζοδρόμησης του κέντρου, την πλατεία άρεως, το γήπεδο της κάρτσοβας, τους υπόγειους κάδους, βοήθησε τα χωριά και πολλά άλλα. Ο Παυλής 1,5 χρόνο τώρα δεν έχει κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ !!!. Αααα συγνώμη ξέχασα... Κατάφερε σε μόλις 5 μήνες να φαληρίσει την ΚΕΔΗΤ με μία τρύπα 45.000 € που ακόμη ψάχνουμε που πήγαν. Επίσης αύξησε δραματικά τα αδέσποτα σκυλιά στο κέντρο και πληρώνουμε 6.000 €τον μήνα για τα σκουπίδια που πηγαίνουν στο δάσος του Άγιου Βλάσση

Ειναι πολλά τα 555555 χρόνια παπαγαλάκια του σμυρνιωτη. Το ξέρουμε αυτο...κάντε υπομονή γιατι θα περιμένετε πολλά 55555 ακόμα!! Είπαμε, είστε παρελθόν...οι δημότες δεν ξεχνούν τις μέρες σας!!

Όταν κάποιος λέει συνεχώς ψέματα λέμε χαρακτηριστικά ότι αυτός "πάλι μας πουλάει μούσια". Και βέβαια το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Παυλή είναι ότι έχει ... μούσι. Εξού λοιπόν και τα πολλά "μούσια" από τον δήμαρχο σε όλα τα θέματα.

Ο Σμυρνιώτης ότι είπε στη θητεία του το τήρησε κατά γράμμα. Αντιθέτως ο Παυλής για ότι "έταζε" τώρα κάνει τον κινέζο ή του πέφτουν οι λύσεις από το "τσεπάκι". Γενικώς είναι ανύπαρκτος και δεν κάνει τίποτα για την Τρίπολη.

ΜΕΤ ΤΗ ΚΕΔΗΤ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ Ν Π Δ Δ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ,ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ***

Ρε Σμυρνιωτη ποτε θα βγει η αποφαση απο τον Άρειο πάγο;; Ξέρεις εσυ για τις εκλογές ρε για να ξαναγίνουν!!! Ξέχασες χθες να τους ενημερώσεις ρε νούμερο!!

Απευθύνομαι σε όσους από σας ευλογάτε τα γένια του Παυλή (και δεν λέω για το Σμυρνιώτη για τον απλό λόγο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ): Σοβαρά τώρα εσείς βλέπετε ότι έχει κάνει κάποιο έργο 1,5 χρόνο που είναι στο δήμο; Δεν μας το λέτε και μας γιατί οι περισσότεροι δεν βλέπουμε κάτι όση καλή διάθεση κι αν έχουμε; Από περιέργεια ρωτάμε μήπως δεν βλέπουμε καλά κι εσείς που τον ψηφίσατε έχετε καλύτερη όραση (σημειωτέον δεν ψηφίζω ούτε Παυλή ούτε Σμυρνιώτη)...Και κάτι άλλο: εσύ ρε μάγκα που γράφεις για Άρειο Πάγο δεν πας για 'κανα καφέ που πήρες σβάρνα τα σάϊτ και γράφεις τα ίδια και τα ίδια; Έλεος

ΣΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ200 ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΥΛΗ ΣΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ 2 ΣΤΟΥΣ 24 ΜΗΝΕΣ ΠΟΣΟΙ / ΣΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ,

Για αυτά που είπε - και λίγα είπε - μούγκα στη στρούγγα. Έτσι Anonymous? Που είναι ο Μήτσος σου ο λέβέντης να απαντήσει. Αν κατάλαβες τον είπε ...πολύ **η με ...ολίγη από **α!!!

Να δω μετά το 2019 με τι μούτρα θα κυκλοφορούν τα ποντικάκια του Μήτσιου.....

Μπράβο στο Σμυρνιώτη είναι ο μόνος που τόλμησε να κάνει μια τόσο μεγάλη παραταξιακή συγκέντρωση και να τα πει όλα έξω από τα δόντια. Οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης που χάθηκαν? Γιατί δε μιλάνε και καλύπτουν τον Παυλή?

Εκεινος ο Θεοδωρακόπουλος εχει τα μούτρα να πηγαίνει και σε εκδηλώσεις και να κάνει και απονομές. Α ρε κατάντια .........

ΕΦΘΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΕΡΑΓΙΕΒΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ.

ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ 555 ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟ.

ΦΙΛΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ.

Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΒΡΕΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΚΟΝΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "BLOG" ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΕΞΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

Εσυ (Anonymous στις Κυρ, 07/02/2016 - 09:26) για αυτο κρατάς μόνιμα ομπρέλα; Ανήκεις στο παρεακι του Γιαννάκη που σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρεχει!!!!! Χα χα χα χα νούμερα...

Ποιος φοβάται τον Γιάννη και σας βάζει να γράφετε αυτά; Κάποιος μιλάει για ομπρέλα όταν βρέχει, έχει εμπειρία στο θέμα φαίνεται.

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Κυρ, 07/02/2016 - 10:14 Σε ποιο "γνωστό blog" αναφέρεστε ρε παιδιά; Μήπως εννοείτε τον γνωστό απόπατο στον οποίο σερβίρει πάσης φύσης σκ**ά άτομο το οποίο η έλλειψη...«κοκό» αφενός (εδώ και χρόνια) και αφετέρου ο καθημερινός συγχρωτισμός με τα σκουπίδια και τις αναθυμιάσεις το έχει βαρέσει στον εγκέφαλο; Ή μήπως το επίσης "γνωστό" βοθρο-blog" αγράμματου λαϊκατζή στο οποίο γράφουν τα ξερατά τους άτομα ανεξαρτήτου "ύψους" και "βάρους"; Και τα δύο πάντως για αφόδευση είναι (για να το πω κομψά), αλλά πείτε μας σας παρακαλώ για ποιο από τα δύο πρόκειται;

Αυλικοί παυλικοί ποντικοί δε σας αρέσει η αλήθεια..Μούτι τα κάνατε ρεεεεεεεεεεεεεεε....Αρπάξτε για να έχετε και κλέψτε για να φάτε!!!

Ποιος να φοβηθεί τον Γιαννάκη? Αυτός ειναι τελειωμένος!! Έρχεται ο επόμενος ΓΙΑΝΝΗΣ...Μ. Άντε γεια...

Φίλε "Ποιό είναι;" δεν πιστεύω ότι υπάρχει πέρα από αυτά τα σιχαμερά και ποταπά 2 blog που αναφέρεσαι και κανένα άλλο που είναι έτσι ε???? Τα άλλα ασκούν δημοσιογραφία και είναι τα μόνο που έχουν το δικαίωμα στην δημοκρατία μας να λένε την άποψή τους μας αρέσει η οχι!

Ρε παιδιά μην είστε υπερβολικοί. Δεν ήταν 30-40 υποψήφιοι του Παυλή στην συγκεντρωση του Σμυρνιώτη. Μόνο 10-15...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟ ΝΕΚΤΑΡ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΥΘΜΕΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΕ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Κύριε Σμυρνιώτη όταν σας έπιασαν στα πράσα εσάς και τα συνεταιράκια σας να πετάτε σκουπίδια στα δάση της Μεγαλόπολης (ενώ οι δημότες πλήρωναν δημοτικά τελη για να πηγαίνουν στη Φυλή ) αναγκαστήκατε να δεσμευτείτε πως θα φύγουν σε ένα μήνα από εκεί ................εμ μασήσατε το κοκό, εμ τα σκουπίδια ακόμα εκεί είναι ....αυτός είσαι , τιποτα παραπάνω....μην αρχίσω να γράφω και για ζυγολόγια και στεναχωρήσω και τον αλλο Γιάννη που την έκανε για να γλυτώσει........

Κύριε -α που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ: α. Για πες μας πόσο έδωσε ο Σμυρνιώτης για τα σκουπίδια (ενοίκια και φύλαξη χώρων, μεταφορές κ.λ.π.) και θα δεις ότι ο Παυλής χρώνει το Δήμο με τα διπλάσια/ανά τόνο. β. Όσο για τη Φυλή και τη Μεγαλόπολη η μόνη νόμιμη μεταφορά ήταν οι 10-11 χιλ. τόνοι που πέτυχε ο Σμυρνιώτης το Μάρτη του 2013 για τη Φυλή πολύ μετά την ιστορία με τη Μεγαλόπολη (Οκτώβρης 2012). Βέβαια ο Παυλής έκανε κανόνα το πέταμα σκουπιδιών στο δάσος. Μόνο που "άλλαξε" δάσος. Τα πετάει στο Μαίναλο.

Ο χώρος της Μεγαλόπολης αποδείχτηκε ότι ήτα χώρος εναπόθεσης απορριμάτων από τους ίδιους τους Μεγαλοπολίτες.... Ψάξτε τα σχετικά βιντεο και θα δείτε την αλήθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που τα σκουπίδια έμειναν εκει , γιατί δεν ήταν της Τρίπολης. Αλλη μια λασπολογία του Παυλή ......

Τελικα αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος ψεύτης από το Μήτσο. Τι θα ντυθεί άραγε τις απόκριες? Ελπίζω τουλάχιστον φέτος να κάνει καρναβάλι και στην Τρίπολη, μη μας τρέχει πάλι στο χωριό του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.