Νέα τριμελής επιτροπή εσωτερικού ελέγχου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Νέα τριμελής επιτροπή εσωτερικού ελέγχου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Ιούνιος 19, 2019 - 17:00
0 σχόλια

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσεων-Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας αποφάσισε και ορίζει νέα τριμελή επιτροπή εσωτερικού ελέγχου του άρθρου 25 του Ν. 4025/2011 στο ΓΠΝ Τρίπολης, τα μέλη της οποίας έχουν ως ακολούθως:

1) κα. Μπακή Μαρία, τακτικό μέλος του ΔΣ, ως Πρόεδρος της Επιτροπής, με αναπληρωτή της τον κ. Αντώνη Παπαδημητρίου, τακτικό μέλος του ΔΣ,
2) κα. Μπαρδού Αθηνά, μέλος του Δ.Σ.- εκπρόσωπος του λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου πλην Ιατρών ΕΣΥ, ως μέλος της Επιτροπής, με αναπληρώτριά της την κα. Βασιλική Λάγαρη, τακτικό μέλος του ΔΣ, εκπρόσωπο των Ιατρών και των Ειδικευομένων Ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο,
3) κ. Βόμβας Φοίβος, εσωτερικός ελεγκτής του ΓΠΝ Τρίπολης, ως τρίτο μέλος της εν λόγω Επιτροπής.

Έργο της Επιτροπής Εσωτερικού Ελέγχου του ΓΠΝ Τρίπολης είναι η παρακολούθηση της τήρησης του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Νοσοκομείου, η παρακολούθηση της διαδικασίας χρηματοοικονομικής πληροφόρησης, της αποτελεσματικής λειτουργίας του συστήματος εσωτερικού ελέγχου & του συστήματος διαχείρισης κινδύνων καθώς και της πορείας του υποχρεωτικού ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΑΑ Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α. ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.