Νέα τραγούδια από τον Μπάμπη Τσέρτο (vid)

Νέα τραγούδια από τον Μπάμπη Τσέρτο (vid)

Ιανουάριος 24, 2017 - 12:53
0 σχόλια

O σπουδαίος ερμηνευτής Μπάμπης Τσέρτος με καταγωγή από τα Τρόπαια που διακρίνεται για το πάθος του, στο καλό τραγούδι, αυτό που υπηρετεί με αγάπη και ήθος πάνω από 30 χρόνια, παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά του σε συνεργασία με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Στης καρδιάς τα πάθη, νέα τραγούδια που υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας και συνθέτης ,Ανδρέας Κατσιγιάννης, ο Μπάμπης Τσέρτος, ερμηνεύει 12 αυτοτελείς ιστορίες, τού πάθους, του έρωτα και της καρδιά, δίνοντας το στίγμα του, στην νέα σκηνή του λαϊκού τραγουδιού που πάντοτε μιλάει στις ψυχές των ακροατών - νοσταλγών του ωραίου τραγουδιού.
Μια μεγάλη παρέα ,από αγαπημένους φίλους-συνεργάτες στιχουργούς ,έδωσε την ρότα αυτού του ταξιδιού. Η Λίνα Δημοπούλου, ο Κώστας Καρτελιάς, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Χρήστος Παγώνης, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, αλλά και αυτοί που λείπουν από τούτο τον Κόσμο, αφήνοντάς μας ότι πολυτιμότερο ,την Ψυχή τους, ο Κωνσταντινουπολίτης Ποιητής Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και ο Ηλίας Κατσούλης .
Στης καρδιάς τα πάθη, με οδηγό την φωνή του Μπάμπη Τσέρτου, σε μουσικές του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Στο τραγούδι ‘’Δεν πάει άλλο πιο κάτω’’ συμμετέχει ο Γιάννης Πάριος .

Ακούστε το τραγούδι

"Εισαγωγή" & "Γυναίκα μάγισσα"
(Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης
Στίχοι: Ηλίας Κατσούλης)
Τραγουδά ο Μπάμπης Τσέρτος. Δεύτερες φωνές η Ασπασία Στρατηγού.
Από το cd "Της καρδιάς τα πάθη" που κυκλοφόρησε το 2017.

Video: 

Γυναίκα μάγισσα - Μπάμπης Τσέρτος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.