Νέα συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Νέα συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Νοέμβριος 12, 2019 - 20:41
0 σχόλια

Μετά τη ματαίωση της, κατά την 11η Νοεμβρίου 2019, συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 394/7-11-2019 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση την 14η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:

1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «σνακ μπαρ» με την επωνυμία «Rangelova Rositsa του Iban» που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 72 στην Τρίπολη.

2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» με την επωνυμία «Μπαφές Αθανάσιος & Σια ΕΕ» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 3 στην Τρίπολη.

3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «Εστιατόριο – Καφετέρια - Ζαχαρο¬πλαστείο με παροχή σερβιρί¬σματος - Καφέ Μπαρ - Λιανικό εμπόριο καφέ, τσαγιού και μπαχαρικών», στον ιδιωτικό υπαίθριο χώρο αυτού, με την επωνυμία «Π. Κούρος – Ι. Κουτσιαράς ΟΕ» που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 στην Τρίπολη.

4. Γνωμοδότηση σχετικά με την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων για τους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, μετά από αίτημα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρίπολης σε τμήμα της οδού Οικονομίδου, εντός σχεδίου Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.