Νέα συγκέντρωση κατοίκων για τα απορρίμματα στην Τρίπολη

Νέα συγκέντρωση κατοίκων για τα απορρίμματα στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 27, 2015 - 18:00
1 σχόλια

Οι κάτοικοι της Τρίπολης επιμένουν

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνουν κάτοικοι της Τρίπολης την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 18:00, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μαίναλον» στην Πλατεία Άρεως.

Οι κάτοικοι οργανώνονται και μέσω της σελίδας στο Facebook «Τρίπολη ελεύθερη από σκουπίδια».

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αρκάδες πρέπει να ξυπνήσει σύντομα η πόλη & να καταφέρει να συγκεντρωθεί όλη μαζί την επόμενη εβδομάδα 1 ΗΜΕΡΑ (ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ & ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ) με σεβασμό ως προς την οικονομική κρίση σε όλα τα επαγγέλματα, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ - ΜΑΘΗΤΕΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΙ - ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - ΙΑΤΡΟΙ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΣ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, για να καταφέρουμε αυτούς τους αδιάφορους του Δημου (δημαρχο κλπ) να τους κατεβάσει από την καρέκλα ΄΄ΑΜΕΣΑ΄΄ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ( ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΒΙΠΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΛΠ) ΟΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.