Νέα σενάρια για μεταγραφή του Δουβίκα στο εξωτερικό

Νέα σενάρια για μεταγραφή του Δουβίκα στο εξωτερικό

Ιούλιος 03, 2018 - 16:23
1 σχόλια

Νέα σενάρια και φήμες έρχονται για να αναθερμάνουν την υπόθεση του Τάσου Δουβίκα αναφορικά με μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού γεγονός που τείνει να εξελιχθεί και να πάρει την μορφή του σήριαλ.  

Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και ο νεαρός φορ να φτιάξει βαλίτσες για ομάδα του εξωτερικού.

Ο Τάσος Δουβίκας είναι στο μικροσκόπιο αρκετών Ευρωπαϊκών clubs από Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία καθώς είναι το όνομα του στα μπλοκάκια πολλών σκάουτερ της Γηραιάς Ηπείρου και σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας υπάρχει κινητικότητα γύρο από αυτό το θέμα.

Εκτός όμως από τους Ευρωπαίους σκάουτερ ο Τάσος Δουβίκας βρίσκεται στα χέρια ενός εκ' των κορυφαίων μάνατζερ του Πίνι Ζάχαβι που ειδικεύεται σε μεγάλα deal και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις για τον 18χρονό άσο της αρκαδικής ομάδας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.