Νέα πρωτιά για το «Tripolis Birds» στον Ομοσπονδιακό διαγωνισμό (pics)

Νέα πρωτιά για το «Tripolis Birds» στον Ομοσπονδιακό διαγωνισμό (pics)

Νοέμβριος 14, 2018 - 16:31
0 σχόλια

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση, μια ακόμα πρωτιά για το εκτροφείο καναρινιών «Tripolis Birds» του Πέτρου Κουστένη στον Ομοσπονδιακό διαγωνισμό καναρινιών που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Στον Ομοσπονδιακό διαγωνισμό που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μάνος Λοίζος" το «Tripolis Birds» και πάλι έδειξε πως ανήκει στην ελίτ των εκτροφείων καναρινιών έχοντας εξαιρετική παρουσία στην έκθεση.

Πιο συγκεκριμένα το «Tripolis Birds» του συμπολίτη μας Πέτρου Κουστένη αναδείχθηκε πρώτο στην κατηγορία των κόκκινων καναρινιών εντυπωσιάζοντας κριτές αλλά και θεατές με την άψογη παρουσίαση του και το υψηλό του επίπεδο.

Η πρωτιά στα κόκκινα καναρίνια του Πέτρου Κουστένη στον Ομοσπονιακό διαγωνισμό αποτελούν την πιστοποίηση της καθημερινής εντατικής και μεθοδικής δουλειάς και φροντίδας στο  «Tripolis Birds»που έχουν καθιερώσει το εκτροφείο ως ένα από τα κορυφαία στον χώρο.

* Για επικοινωνία και περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην σελίδα στο facebook Tripoli Birds Petros Koustenis

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.