Νέα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νέα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων

Σεπτέμβριος 14, 2017 - 17:21
0 σχόλια

Ο Σύνδεσμος  Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος  σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ  θα υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων για επιχειρήσεις  που απασχολούν μέχρι 30 εργαζόμενους  (ΛΑΕΚ  1-30)   και  θα είναι διάρκειας 32 ωρών,  χωρίς κόστος για τις επιχειρήσεις.

Στους συμμετέχοντες εργαζόμενους των επιχειρήσεων  θα καταβληθεί  από το πρόγραμμα  το  ποσό των  5,00 €  ανά ώρα  (συνολικά 160,00 €).

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα  θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 2610 620 815 ή να  συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Σε  κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε για περισσότερες πληροφορίες με τα γραφεία του Συνδέσμου καθημερινά 09:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. και στο τηλέφωνο 2610 620815.

Απαραίτητες προϋποθέσεις ένταξης των Επιχειρήσεων στο Πρόγραμμα

  Να απασχολούν έως 30 άτομα,  να έχουν καταβάλλει  στο ΙΚΑ την Εργοδοτική Εισφορά ΛΑΕK (0,24%) καθώς επίσης  να μην χρηματοδοτούνται από άλλο Φορέα ή άλλο πρόγραμμα κατάρτισης του ΟΑΕΔ.

                                                                                                        ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.