Νέα πολιτικός, με νέες απόψεις επάνω σε παραδοσιακές πηγές πλούτου της Αρκαδίας

Νέα πολιτικός, με νέες απόψεις επάνω σε παραδοσιακές πηγές πλούτου της Αρκαδίας

Ιανουάριος 04, 2015 - 22:56
12 σχόλια

Κοντά στους πολίτες όλης της Αρκαδίας η Εύη Τατούλη

Η Εύη Τατούλη, υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δεν κουράζεται να επισκέπτεται τα χωριά της Αρκαδίας. Μπορεί ο χρόνος έως τη διεξαγωγή των εκλογών να είναι ελάχιστος, ωστόσο τα καταφέρνει προκειμένου να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους Αρκάδες, και όχι μόνο κοντά στους Τριπολίτες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν στο πολιτικό γραφείο της

Έτσι, η κυρία Τατούλη ήδη από την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων βρέθηκε στη Νότια Κυνουρία, ενώ με τον νέο χρόνο επισκέφθηκε τα χωριά της Τρίπολης και της Γορτυνίας.

Η Εύη Τατούλη φαίνεται ότι αποδίδει ιδιαίτερη σημασία σε κάθε χωριό, μικρό ή μεγάλο. Πιο συγκεκριμένα, για την Αρκαδία εν συνόλω διατυπώνει την πεποίθηση ότι «ο εκσυγχρονισμός των κτηνοτροφικών μονάδων και η προσέλκυση των νέων να επενδύσουν στην κτηνοτροφία είναι ισχυρός πυλώνας για την Αρκαδία μας». Ωστόσο, οι ιδέες της για την ανάπτυξη της περιοχής, για την οποία έχει δηλώσει από ραδιοφώνου ότι μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, δεν σταματούν εκεί. Για παράδειγμα, αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών, καθώς «ο θερμαλισμός είναι πηγή της σύγχρονης τουριστικής ανάπτυξης», αλλά και στην καλλιέργεια αρωματικών φυτών και στην ανάπτυξη εναλλακτικών καλλιεργειών στις οποίες μπορούν να στραφούν οι νέοι επιχειρηματίες αγρότες.

Νέα πολιτικός, λοιπόν, με νέες απόψεις επάνω σε παραδοσιακές πηγές πλούτου του τόπου μας, και με πίστη στην αρκαδική γη και στους ανθρώπους της, η κυρία Τατούλη συστήνει στην εκλογική της περιφέρεια έναν νέο τύπο πολιτικού, που βρίσκεται πραγματικά κοντά στους πολίτες, αφού δεν αφουγκράζεται απλώς, αλλά ακούει προσεκτικά τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Όπου βρεθεί, επισημαίνει συνεχώς ότι χωρίς αισιοδοξία η Ελλάδα δεν θα βγει από την κρίση. Ακόμη, δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει ότι «η πατρίδα μας θα αντεπεξέλθει με μεγάλη επιτυχία στις δυσκολίες μόνο με πολλή, συλλογική και σκληρή δουλειά».

Η κυρία Τατούλη, με τις επισκέψεις της σε όλη την Αρκαδία, στην ουσία πραγματοποιεί αυτό που η ίδια ενστερνίζεται και έχει πολλές φορές δηλώσει στις συνεντεύξεις της, δηλαδή τη συνεννόηση σε όλα τα επίπεδα, εν προκειμένω ανάμεσα στους πολίτες και στους πολιτικούς.

Ακούραστη, λοιπόν, και σε συνεχή επαφή με τους πολίτες, ανήκει σε μια νέα γενιά πολιτικών. Φαίνεται ότι έχει συγκεκριμένη άποψη για την Αρκαδία και τις δυνατότητες του τόπου, αλλά και ότι ενδιαφέρεται να έχει προσωπική σχέση με όλους τους Αρκάδες, σε αντίθεση με άλλα πρόσωπα .

Κ.Κ.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Από πότε έγινε πολιτικός , αφού δεν έχει εκλεγεί ούτε πρόεδρος της τάξης της. Αφήστε πρώτα να εκλεγεί και μετά θα δούμε αν είναι πράγματι πολιτικός

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ? ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ? ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΖΑΚΙ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΝΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

τι ακούραστη; Ήρθε δυο μέρες να κάνει περιοδία και τό χει κάνει θέμα. Δύσκολοι οι επαρχιακοί δρόμοι, ε;

Κι όμως υπάρχουν και χειρότερα: Φιλοχουντικός ο αντικαταστάτης της Βούλτεψη! Oύστ φασισταριό.................

Εσείς ,το πασοκ, ο σύριζα κλπ κόμματα του<< δημοκρατικού τόξου>> πουλάτε μαζι με τα άλλα και το όνομα Μακεδονία..οι κάτοικοι του μωριά......μακεδωνας

Δε μου λες ρε ανώνυμε, το "Μακεδονία" το γράφεις με όμικρον, το "μακεδώνας" γιατί το γράφεις με ωμέγα;

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΓΚΟΡΤΣΟ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Θα ασχοληθεί με τη κτηνοτροφία η Ευούλα? Με τα πρόβατα που ψόφισαν πρόσφατα λόγω της αμέλειας του πατέρα της πρόσφατα δε μας ειπε τι θα γίνει.

Αφού είχε τόσες ωραίες ιδέες γιατί δεν τις έλεγε στον πατέρα της τόσο καιρό να τις υλοποιήσει? Τις κράταγε για αυτήν μόνο?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.