Νέα Πελοπόννησος: Την Κυριακή ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη ...

Νέα Πελοπόννησος: Την Κυριακή ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη ...

Μάιος 31, 2019 - 13:41
1 σχόλια

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τρίπολη τιμά την πρωτεύουσα του Μοριά και την Πελοπόννησο

Σήμερα υποδεχτήκαμε  στην Τρίπολη τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψη του τιμά την πρωτεύουσα του Μοριά και την Πελοπόννησο.

Θέλουμε όμως να του υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη. Εμείς στην Νέα Πελοπόννησο συνεχίζουμε τον αγώνα μας για νίκη την επόμενη Κυριακή. Για νίκη της Περιφερειακής Διακυβέρνησης που θα συνεργαστεί με κάθε κυβέρνηση, αλλά και θα συγκρουστεί μαζί της αν σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο του τόπου μας.

Όπως το κάναμε μέχρι σήμερα αδιάλειπτα με τις επτά κυβερνήσεις στην πορεία της θητείας μας. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα σιωπηλό αντίπαλο που περιοδεύει ως μαριονέτα δίπλα από τους πολιτικούς της κεντρικής σκηνής. Έναν υποψήφιο που δεν έχει αρθρώσει ούτε ένα σχέδιο για την Πελοπόννησο.

Που δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον από το να γίνει το ενεργούμενο μιας Αθηνοκεντρικής διοίκησης της Πελοποννήσου. Την Κυριακή θα νικήσει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Την Κυριακή θα νικήσουν οι πολίτες της Πελοποννήσου.   

Δελτίο Τύπου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.