Νέα παράταση έως 30 Ιουνίου για την Πλατεία Άρεως

Νέα παράταση έως 30 Ιουνίου για την Πλατεία Άρεως

Απρίλιος 23, 2014 - 11:48
10 σχόλια

Μια ακόμα παράταση για την ολοκλήρωση του έργου της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη δόθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης. Η  καθυστέρηση δεν οφείλεται σε αποκλειστική υπαιτιότητα του εργολάβου, αλλά και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που δεν βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου.

Ο εργολάβος ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τρίπολης με έγγραφο την χορήγηση μιας ακόμη προθεσμίας περαίωσης των εργασιών. Ισχυρίστηκε ότι δεν είναι δυνατή η εκτέλεση των εργασιών κάλυψης των αρμών λόγω καιρικών συνθηκών.

Ο ίδιος ανέφερε πως έχει ολοκληρωθεί το 98% της τρέχουσας εργολαβίας και υπολείπονται κάποιες μικροεργασίες οι οποίες δεν ήταν δυνατόν ολοκληρωθούν λόγω των παράλληλων εργασιών φύτευσης δέντρων στην πλατεία Άρεως, αλλά και λόγω καιρικών συνθηκών.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

ποιο ειναι το ονομα του εργολαβου ρε δημοσιογραφαρες ανεξαρτητες του arcadia portal ?

Ποιες ηταν οι δυσμενείς συνθηκες?O παγος,οι βροχες, τα χιονια , οι πλυμηρες.Αφηστε το δουλεμα .Με την ποιοτητα των εργων γελαει ολος ο κοσμος.Η κακοτεχνια και η καθυστερηση σε ολο της το μεγαλειο.

ο γιαγκος να αφησει τις κορδελες ακοπες???? κατι μου βρωμαει!!!!

ονομαστική ο θόδωρος γενική του Ιωάννου, δοτική τω δημάρχω, αιτιατική τον συνάδελφο, κλητική ώ ΕΡΓΟΛΑΒΕ (το καλύτερο γλυκό διαχρονικά)

Ποιες δυσμενείς καιρικές συνθήκες ρε ***ογια.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ!!!

Και αν δεν υπάρξει σκορ μετα την παράταση....πέναλτι!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΑΛΥΝΟ ΠΥΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ......

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΑΛΥΝΟ ΠΥΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ...... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ!!

Ειπα και εγω ,τοσα δυσμενη αλλά αληθηνα σχόλια δυσφορίας των πολιτων , για την παραταση παραδοσης του εργου ...λογω καιρου,δεν θα βγουν οι γνωστοι εγκαθετοι του δημαρχου και του εργολαβου να γραψουν ?Και να που βγήκαν!!