Νέα παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης

Νέα παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης

Σεπτέμβριος 22, 2016 - 13:42
0 σχόλια

Η θεατρική παράσταση «Φον Δημητράκης» του Δημήτρη Ψαθά,  που έκανε πρεμιέρα την 26 Φεβρουαρίου 2016, έλαβε τέλος.

Εκτός από τις παραστάσεις που δώσαμε στην Μεγαλόπολη η Ομάδα μας έκανε περιοδεία παίζοντας στην Καλαμάτα, Μεσσήνη, Τρίπολη και σε άλλες περιοχές, προσκεκλημένη σε Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Δήμων και Συλλόγων.

Επίσης συμμετείχαμε σε δύο (2) Φεστιβάλ, την 7 Αυγούστου 2016 στο 14ο Φεστιβάλ Θεάτρου της Κορίνθου, κερδίζοντας τρία (3) Βραβεία:   Πρώτο Βραβείο Α΄ανδρικού ρόλου ο Χρήστος Κασσελούρης,   Πρώτο Βραβείο Β΄ανδρικού ρόλου ο Βασίλης Χάβαρης  και το Βραβείο 3ης καλύτερης Παράστασης  και την 10 Σεπτεμβρίου 2016 στους 30ούς Πανελλήνιους Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων του Δήμου Ζωγράφου, κερδίζοντας πάλι τρία (3) Βραβεία:   Πρώτο Βραβείο Α΄ανδρικού ρόλου ο Χρήστος Κασσελούρης,  Πρώτο Βραβείο Κοστουμιών ο Σωτήρης Μπελιάς   και το Βραβείο του Κοινού ως καλύτερης Παράστασης!

Έτσι όμορφα έκλεισε αυτός ο κύκλος και με πολλή όρεξη και διάθεση ανοίξαμε έναν καινούργιο. Το επόμενο έργο της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης, που ήδη ξεκίνησαν οι πρόβες, είναι «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, υπό την σκηνοθεσία του καθηγητή υποκριτικής Θεόδωρου Εσπίριτου, το οποίο θα ανέβει στα μέσα Νοεμβρίου του 2016.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους , όσους βρέθηκαν μαζί μας στο υπέροχο αυτό ταξίδι, που μόνο το Θέατρο μπορεί να προσφέρει.

Με εκτίμηση η Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.