Νέα παραγγελία της ΕΛΑΣ για χημικά ύψους 900.000 ευρώ...

Νέα παραγγελία της ΕΛΑΣ για χημικά ύψους 900.000 ευρώ...

Ιούλιος 04, 2011 - 12:47
6 σχόλια

Της Γιούλης Παπαδοπούλου

Δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο zougla.gr κι επειδή σοκάρει σαν είδηση αλλά και δεν έχει επισήμως διαψευσθεί, σας την παραθέτω.

Την περασμένη Πέμπτη, μια μέρα ακριβώς μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, με τους 500 τραυματίες, η Διεύθυνση Τεχνικών του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, προέβη σε παραγγελία 10.000 τεμαχίων δακρυγόνων και ασφυξιογόνων κροτίδων, αξίας 900.000 ευρώ...

Τα παραγγελθέντα χημικά, θα εισαχθούν από Γαλλία, Ισραήλ και ΗΠΑ...

Εγώ απλώς θα σας θυμίσω, πως ο προυπολογισμός του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το 2011, είναι περίπου ίσος με το ανωτέρω ποσό των ΄΄πολεμοφοδίων΄΄ της ΕΛΑΣ.

Τελικά λεφτά υπάρχουν; Κι αν πραγματικά υπάρχουν γιατί πάνε για πόλεμο και μάλιστα εμφύλιο;

Ειδήσεις: 
Tags: 

6 Σχόλια

http://www.youtube.com/watch?v=0Ygwp67ge38&feature=player_embedded

Μας τα λέγατε Κα Γιούλη στην Αιχμή για την εθνική κυριαρχία. Τώρα βλέπουμε να γινονται πράξη τα λόγια της Μπενάκη......Είσαι προφήτης.

http://www.youtube.com/watch?v=MVKPfsl2_4w&NR=1&feature=fvwp

Στην κυνική δήλωση ότι “Η Ελλάδα παρέδωσε στους πιστωτές της την εθνική της κυριαρχία, με την υιοθέτηση των επώδυνων μεταρρυθμιστικών μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Προγράμματος”, προέβη ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό Focus! Μετά το 1944 ένας ξένος δηλώνει ευθέως ότι η Ελλάδα έχει τεθεί υπό κατοχικό καθεστώς, με την διαφορά ότι αυτή την φορά όχι απλώς παραδοθήκαμε, αλλά εμείς ανοίξαμε τις πύλες για να διαβούν τα ξένα “στρατεύματα” της τρόικας, οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων που έδεσαν χειροπόδαρα την Ελλάδα. Ο Ζ.Κ.Γιούνκερ δηλώνει στο περιοδικό ότι: “Η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της κοινοτικής βοήθειας και ξένοι τεχνικοί θα αναλάβουν την υλοποίηση των ελληνικών δεσμεύσεων που ελήφθησαν με το Μεσοπρόθεσμο”Ζούμε σε νέα κατοχή και μάλιστα Γερμανική όπως το 1941. Το Μεσοπρόθεσμο με τον Εφαρμοστικό Νόμο δίνει το δικαίωμα στον κάθε εξωτερικό αλλοεθνή παράγοντα(κρατικό ή ιδιωτικό) να επιβουλεύεται την Ελλάδα αφού η παραχώρηση δικαιωμάτων που προέβλεπε το μνημόνιο 1 καθιστά κάθε ένα αλλοεθνή εν δυνάμει κτήτορα της Ελληνικής Γής .

Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον αυτά δε θα είναι ληγμένα.......... Οι πολιτικοί έχουν σκοπό να διαλύσουν τη χώρα.Αυτοί δε θα πεινάσουν.Ούτε τα τρισέγγονά τους. Προβλέουν ότι δε θα πέσουμε αμαχητί εμείς που θιγόμαστε. Θα χυθεί πολύ αίμα και από τις δύο μεριές. Ο Ερυθρός Σταυρός δεν ήταν τυχαία στο Σύνταγμα........ Είναι αγώνας αντοχής. Αυτοί οι εμείς. Πόλεμος κανονικός. Ας ξυπνήσουμε όλοι μας. Πέρασε ο καιρός που κοιτάγαμε τον εαυτούλη μας.Τώρα πλέον δεν αρκεί αυτό.Το σχέδιο έχει ξεκινήσει εδώ και 30 χρόνια για τη διάλυση της χώρας.Νομίζετε ότι θα τελειώσει τόσο σύντομα;;;; Θα δουν πολλά τα μάτια μας. Δε τα χωράει η φαντασία μας. Καλό κουράγιο.

Και ποιος δεν περιμένει ...εμφύλιο πόλεμο αν ανακοινωθούν και νέα μέτρα. Και πάλι εμείς θα σκοτωθοϋμε το ματατζή κ μπάτσο των 1000 και τα λαμόγια μέσα στη βουλή να τη βγάζουν καθαρή. Περιμένετε τη μέρα αυτή... θα κλάψουμε όλοι...