Νέα μόδα: Ρεζερβέ αμμουδιά στο Παράλιο Άστρος (pics)

Νέα μόδα: Ρεζερβέ αμμουδιά στο Παράλιο Άστρος (pics)

Ιούλιος 21, 2017 - 11:47
17 σχόλια

Πολυμήχανοι είμαστε οι Έλληνες και για αυτή μας την ιδιότητα είμαστε ξακουστοί στα πέρατα της Οικουμένης, με πρώτο τον μυθικό βασιλιά της Ιθάκης Οδυσσέα, τον εφευρετικό, επινοητικό και πολυπράγμονα κατακτητή της Τροίας.

Κάπως έτσι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και οι σύγχρονοι Έλληνες, που σκέφτηκαν να «αγκυροβολήσουν» τον εξοπλισμό παραλίας τους στις ακτές της Βόρειας Κυνουρίας.

Όπως αναφέρει το Astros Paralio.gr κάποιοι επισκέπτες στερεώνουν στην αμμουδιά ξαπλώστρες τις οποίες και δένουν με αλυσίδα πάνω στις ομπρέλες.

Η πολυπραγμοσύνη των Ελλήνων δεν σταματά εκεί, καθώς πάνω στην ομπρέλα έχει σφιχτά δεμένες σαγιονάρες και ό,τι άλλο μπορεί να του χρειαστεί στην παραλία..

Φυσικά η επιλογή των θέσεων δεν είναι τυχαία, καθώς είναι γνωστή η λατρεία των Ελλήνων για «το πρώτο τραπέζι πίστα», εκεί που γλύφει το κύμα.

Υπάρχουν όμως και οι «άτυχοι» που δεν πρόλαβαν να αγοράσουν «φιλέτο»  και αρκούνται στη γαλαρία της αμμουδιάς.

Κάποιος πρέπει να το σταματήσει αυτό. Δεν γίνεται οποιοσδήποτε κατέχει ομπρέλας θαλάσσης να καταλαμβάνει δημόσιο χώρο, εκτός βέβαια, οι λουόμενοι έχουν τους τίτλους ιδιοκτησίας από την αμμουδερή παραλία στο Παράλιο Άστρος.

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

η μαγκιά είναι να πας πρωτος απο αυτους και να στήσεις την δικη σου ομπρελα τοσο κοντα όσο να μην μπορεί να ανοίξει η δική τους και ούτε να καθίσουν. Η δεύτερη είναι να κάνεις μήνυση κατά αγνώστων για καταπάση(ή ιδιοποίηση?) κοινόχρηστου δημόσιου χώρου. (κάπως λέγεται αυτό το αδίκημα). Μετά ας περιμένει η αστυνομία ποιος θα έρθει να τις ανοίξει ή απλά να πάει να της απομακρύνει.

Εγώ τις περισσότερες φορές έχω δει ηλικιωμένους ελληνοαμερικάνους ή εν γένει ελληνοαμερικάνους να τις χρησιμοποιούν (πέρσι). Ήρθε η ελληνική βλαχιά εξ αμερικάς βλέπεις...

που να δεις το πρωί-πρωί παπούδες και γιαγιάδες να πηγαίνουν κάτω από τα δενδράκια (στον Ατσίγγανο) με μια αρμαθιά καρέκλες-καρεκλάκια για θέση........, στην οποία θα πάνε το .... μεσημέρι! δεν είναι παραμύθι!

όλες οι μακακιες στο αστρος... πατε καλαματα ρε με μιση τιμη σε ολα και δεν υπαρχουν τετοιες μακακιες... και επειδη θα βγουν οι γνωστοι τυποι.. πατε τυρο λεωνιδιο η ξηροπήγαδο. μακρυα απο αστρος λεμε

καλα ρε σας πειραξανε πέντε ομπρέλες στην παραλία? Για μετρήστε πόσες δικαιούνται οι καντίνες και πόσες παραπάνω εχουν βάλει? Εκείνοι που πληρώνουν ???

Κι εγώ λοιπόν, πάω και βγάζω μια ομπρέλα απ' αυτές και βάζω τη δική μου. Τί θα μου κάνει αυτός που την είχε βάλει; Τα τρία δύο; Έλα, γιατί πολλούς εξυπνάκηδες έχουμε γεμίσει και έχει γίνει εκνευριστικό το όλο θέμα...Πού ακούστηκε, ρεζερβέ αμμουδιά; Ρε πάτε καλά; Άντε κάντε 'κανα μπάνιο στο σπίτι σας πρώτα που σκυλοβρωμάτε ιδρωτίλα κι ερχόσαστε να ξεπλυθείτε στη θάλασσα, μπίχλες ε μπίχλες...

Μαθημα πρωτο...Το Αστρος δεν εχει θαλλασα για ξαπλωστρες...Το παραλιο Αστρος εχει...Μαθημα δευτερον....Ντοπιος δεν παει εκει για μπανιο.....Οι ντοπιοι πανε αλλου κατα 95 τοις εκατο..Μαθημα τριτο...φωτια στις ομπρελες και σβησιμο επιτοπου...η .. κληση της αστυνομιας 500 ευρω σε καθε εναν που καθετε κατω σπο την ομπρελα για καταληψη δημοσιου χωρου την προηγ μερα αφου εχει σημειωσει με σπρευ βαφης τις ομπρελες

ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ.....ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ MADATA.GR ΣΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΜΕΣΑ.

Άνθρωποι απλοί του μόχθου είναι που πάνε κάθε μέρα στο ίδιο σημείο και κάνουν μπάνιο με τα παιδιά τους και αντί να κουβαλάνε τις ομπρέλες τους της αφήνουν εκεί. Που είναι το κακό; πήγε κάποιος και τον έδιωξαν ; Γιατί βγάζετε τόσο μιζέρια ; εσείς που πάτε στην θάλασσα δεν βάζετε ομπρέλα την μισή μέρα; η μήπως είναι καλύτερα να πάει στις ενοικιαζόμενες και να πληρώσει 15ευρω. Ενημέρωσε κάποιος ότι είναι παράνομο ; όσο για τους ελληνοαμερικανους βλάχους, οποίος είναι μάγκας ας πάει να δουλέψει στο εξωτερικό και μετά τα λέμε, εάν επιβιώσεις πρώτα.μαθετε να είστε ταπεινοί και όχι ψευτόμαγκες.

@Κωνσταντινα 22:53 Είναι πασιφανές ότι οι απλοί άνθρωποι του μόχθου ή «παιδιά του λαού», μετά το μεροκάματο και την οικοδομή, παίρνουν την κυρά, τα κουτσούβελα και την ομπρέλα και ξεκουράζουν το καταπονημένο τους κορμί στην παραλία. Και είναι τόση η κούραση της ημέρας που, φεύγοντας, ξεχνούν να πάρουν την ομπρέλα και τα συμπράγκαλα και τα αφήνουν αλυσοδεμένα στην παραλία όλο το βράδυ, ώστε να τα ξανάβρουν το άλλο πρωί. Κι εμείς οι υπόλοιποι μ@λ@κες, οι «προνομιούχοι», ψάχνουμε με τις ώρες να βρούμε μια θέση για την ομπρέλα μας. Άει μαρή κάνε καμια δουλειά, σούργελο, που θα μιλήσεις κιόλας!

Εσυ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ πηγές να δουλέψεις στο εξωτερικό ;Και εξωτερικό δουλεύω ,και οι ελληνοαμερικανοί βλάχοι συνεχίζουν να ειναι γιατι πολυ απλα έχουν μείνει στην δεκαετία του 50!Τους έχωσε το σύστημα στα ρεστοραντ για να δουλεύουν και να πληρώνουν μπίλια και φορους και αντίο ζωή ,και μια τρύπα στο νερο έκαναν και κάνουν !

Ο τρόπος που μιλάει ο καθένας δείχνει το τι είναι. Απλά δεν είδα και τόσο κόσμο που να μην χωράει ομπρέλα.... και βέβαια κάτοικος εξωτερικού είμαι, με 13-14 ώρες την ημέρα δουλειά και χωρίς να παραπονιέμαι γιατί πραγματικά ζω. Ένας καθηγητής έλεγε " οποίος είναι μίζερος στην δουλειά του θα είναι μίζερος και στην ζωή του ".

Χορτασες δουλεια και τι κατάλαβες ;Δεν ειδα κανέναν άνθρωπο ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ !!Χορτασατε δουλεια και άγχος στο εξωτερικό και τι καταλάβατε ;

Κωνσταντίνα πριν 4 χρονια έστειλα πίσω τους γονείς μου γιατι δεν άντεχα να τους βλέπω 71 χρονων να ξεχιονιζουν ,και να βλέπουν τα παιδιά τους μια φορά το μηνα γιατι δουλεύουμε στα σκλάβοι !Στραβωσαν τα χέρια τους και η μέση τους 50 χρονια στο σικαγο και τι κατάλαβαν ;Μια συνταξούλα έβγαλαν που δεν φτάνει να πληρώσουν τα Texas properties,και τις άλλες ανάγκες !

Πεστα ρε φίλε !Η αδερφή μου πληρώνει 13 χιλιαδες το χρόνο φόρο για το σπιτι της,ειναι σαν να μένει στο ενοίκιο !φοροι φόροι φόροι και τίποτα άλλο !Τωρα η αγαπητή Κωνσταντίνα μπορει να ειναι γιατρός και να κανει 300 χιλιαδες το χρόνο ,γαυτο και τα βλεπει ολα ονειρεμένα στο εξωτερικό !Ασε που δεν μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά επειδή μεχρι και για υδραυλικος πρέπει να πληρωσεις 10 χιλιαδες δίδακτρα και 2500 με 3000$ βιβλία!Για το σύστημα υγείας άστο μην μιλάμε καθόλου, 1500 μια απονεύρωση στο δόντι και η καλύτερη ασφάλεια καλύπτει το 80 τοις εκατο !

Γιαυτο έρχονται τα καλοκαίρια και παίρνουν σειρά στα οδοντιατρεία ,και κάνουν όλες Τις εξέτασεις ,και φεύγοντας έχουν αγοράσει μια βαλίτσα φάρμακα ,γιατι έξω 6 με 10 φορές πανω οι τιμές των φαρμάκων !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.