Νέα μεταγραφή με Διαμαντόπουλο, ανανέωσε και με Τρέσα ο Παναρκαδικός

Νέα μεταγραφή με Διαμαντόπουλο, ανανέωσε και με Τρέσα ο Παναρκαδικός

Ιούλιος 27, 2019 - 14:54
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός συνεχίζει τον προγραμματισμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς ανακοινώνοντας την απόκτηση του 19χρονού αμυντικού Παναγιώτη Διαμαντόπουλου και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Τρέσα.

Αναλυτικά

Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Διαμαντόπουλο. Ο Παναγιώτης είναι 19 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανηλειακού ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε για τρία χρόνια στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων του.

Επίσης, ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Τρέσα.  Ο Βαγγέλης είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και κατά την περυσινή περίοδο βοήθησε σημαντικά στην πετυχημένη πορεία της ομάδος μας. Του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των προσωπικών του στόχων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.