Νέα καθίζηση στον δρόμο στα Γούπατα Φαλαισίας

Νέα καθίζηση στον δρόμο στα Γούπατα Φαλαισίας

Ιανουάριος 24, 2017 - 11:11
0 σχόλια

Ποιος θα πληρώσει για τον δρόμο; Ταλαιπωρία κατοίκων και παιδιών 

Όπως σας γράψαμε πριν μερικές ημέρες για ακόμη μια φορά ο δρόμος στα Γούπατα Φαλαισίας έπαθε καθίζηση και εμφάνισε ρωγμές.

Τις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο προχώρησε και πλέον ο δρόμος κλείνει οριστικά.

Αποτέλεσμα είναι οι κάτοικοι του οικισμού Γούπατα και Ακόβου να χρειάζεται να κάνουν ολόκληρο κύκλο για να μετακινούνται. Επίσης τα παιδιά δεν πήγαν σχολείο 2 ημέρες τώρα επειδή τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ , προφανώς δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν το δρομολόγιο από το Δυρράχι.

Με λίγα λόγια ζούμε σε μια κοινωνία που τα δημόσια έργα πληρώνονται , κατασκευάζονται και καταστρέφονται κάθε χρόνο. Που οι κάτοικοι είναι υποχρεωμένοι να χαλάνε χρόνο και χρήμα επειδή κάποιοι σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα φτιάχνοντας «κάστρα στην άμμο». Και τέλος οι μικροί μαθητές δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο γιατί αυτοί που έχουν την ευθύνη μεταφοράς τους δεν θέλουν να κάψουν παραπάνω καύσιμα και να κάνουν τον γύρο για να τους παραλάβουν.

Υπάρχει η δεν υπάρχει οργανωμένη πολιτεία και υπεύθυνοι; Θα μεριμνήσει κανείς για αυτούς τους ανθρώπους και τα παιδιά; Τέλος , ποιος θα πληρώσει για όλα αυτά ;

Απευθύνουμε αυτή τη δημοσίευση τον Δήμο Μεγαλόπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου και θα περιμένουμε την αντίδραση τους !!

δείτε τις σχετικές μας δημοσιεύσεις για το θέμα:

Καθίζηση για ακόμα μια φορά στον δρόμο στα Γούπατα Φαλαισίας

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΓΟΥΠΑΤΑ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ
Κατολίσθηση πάλι στον δρόμο Γούπατα Ακόβου, στο σημείο που είχαν γίνει έργα
Απάντηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την καθίζηση στον δρόμο Γούπατα-Άκοβος
Αποκατάσταση προβλημάτων στον δρόμο Γούπατα – Άκοβος

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.