Νέα ήττα για τον Φωκικό του Σταθουλόπουλου

Νέα ήττα για τον Φωκικό του Σταθουλόπουλου

Οκτώβριος 23, 2018 - 17:09
0 σχόλια

Νέα ήττα για τον Φωκικό του Χρήστου Σταθουλόπουλου αυτή την φορά από τα Μετέωρα με 0-2 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Με τέρματα των Ιωαννίδη στο 48' και του Συριάκου στου 58' τα Μετέωρα πέρασαν από το γήπεδο της Άμφισσας και την έδρα του Φωκικού με σκορ 0-2 με τον Αρκά μέσο να είναι στο βασικό σχήμα και να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτό.

Μάλιστα η ήττα αυτή που φέρνει στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα τον Φωκικό οδήγησε και σε εξελίξεις με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Λύτρα να δηλώνει την παραίτηση του.

Α Σ Φωκικός: Παπαδόπουλος, Κουβέλης, Ζιώγας, Αμπραχαμιάν, Κουρέλης, Χρυσαφόπουλος, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Κολοβός, Μεγάλος, Χατζηστάμος.

Α Σ Μετέωρα (Βακουφτσής): Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζήσης, Φορτούνης, Πολυζόπουλος, Παπαευθυμίου, Σκόνδρας, Ουζούνογλου, Μαρούδας, Συράκος, Ιωάννου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.