Νέα χρονιά με αισιόδοξα μηνύματα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου (pics,vid)

Νέα χρονιά με αισιόδοξα μηνύματα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου (pics,vid)

Ιανουάριος 11, 2018 - 13:38
1 σχόλια

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κυρία Ντίνα Νικολάκου αναφέρθηκε στους στόχους της Επιτροπής για το 2018, αλλά έκανε και μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, αναφέροντας ότι το 2017 η Οικονομική Επιτροπή έλαβε 2.670 αποφάσεις, δημοπρατώντας περίπου 360 τεχνικά έργα. Μεταξύ άλλων η κα Νικολάκου τόνισε ότι η οικονομική επιτροπή έχει καταφέρει να μην χάσει ούτε μία απόφαση.

Ο κ. Πατσαρίνος μέλος της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου μίλησε για τις προσπάθειες που γίνονται έτσι ώστε η χώρα να ορθοποδήσει στα πόδια της και να μπορέσει να βγει από αυτά που περίπου 8 χρόνια ταλαιπωρούν τους πολίτες. Επίσης ζήτησε μεγαλύτερη συλλογικότητα από τα όργανα της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Πουλάς ανέφερε ότι ως παράταξη πρωταρχικός σκοπός τους είναι η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Ο κ. Γόντικας έκανε λόγο για πολιτική υπεράσπιση των μεγάλων συμφερόντων από την περιφερειακή αρχή τονίζοντας ότι παρά τις προσπάθειες της παράταξής του δεν υπάρχει υποστήριξη των λαϊκών στρωμάτων.

Ακολούθως, μίλησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας.

Ο περιφερειάρχης από την πλευρά του ευχήθηκε καλή χρονιά και βαθιά πίστη σε αυτό που κάνουν όλοι μαζί. Τόνισε ότι είναι βαθιά υπερήφανος για το έργο της οικονομική επιτροπής , θα ήταν όμως πιο ένθερμος υποστηρικτής, όπως σημείωσε, αν όλοι αντιλαμβάνονταν το τεράστιο έργο που έχουν προσφέρει σαν όργανο και τους στόχους που έχουν θέσει ως περιφέρεια Πελοποννήσου.

Να αναφέρουμε ότι το φλουρί έτυχε μία υπάλληλος από τις υπηρεσίες ΠΕ Αργολίδας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κοπή πίτας από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Χρόνια Πολλά κυρίες και κύριοι της Περιφέρειας! Σε ποιον έπεσε το φλουρί; Προσοχή τα πολλά γλυκά .......... παχαίνουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.