Νέα φιλική νίκη για τον Αστέρα στην Πολωνία

Νέα φιλική νίκη για τον Αστέρα στην Πολωνία

Ιούλιος 13, 2018 - 20:07
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης στο δεύτερο του φιλικό παιχνίδι επί Πολωνικού εδάφους επικράτησε με 1-0 και της Λέγκια Γκνατσκ και έδειξε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας του.

Δεδομένης της χρονικής στιγμής με την αρκαδική ομάδα να είναι σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας το πρόσημο που βγαίνει από την δεύτερη φιλική αναμέτρηση της σεζόν είναι θετικό και ελπιδοφόρο με βάση την συνολική εικόνα.

Ο Σάββας Παντελίδης και σε αυτό το παιχνίδι δοκίμασε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του τσεκάροντας την αγωνιστική τους κατάσταση κάνοντας παράλληλα και διάφορες δοκιμές βγάζοντας ο ίδιος και οι συνεργάτες του αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

Το μοναδικό γκολ του φιλικού αυτού τεστ μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της Λέγκια Γκνατσκ πέτυχε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάρτιν Ρόλε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Αναφορικά με το παιχνίδι ο ρυθμός στο πρώτο μέρος ήταν καλός με τους κιτρινομπλέ να βγάζουν καλά διαστήματα ωστόσο στην επανάληψη βγήκε η κούραση στους ποδοσφαιριστές με τα βαριά πόδια από την προετοιμασία να κάνουν την εμφάνιση τους.

Επόμενο φιλικό για τον Αστέρα Τρίπολης είναι την Τρίτη (17/7 18:00) με την Χάποελ Ρανανά στο τελευταίο τεστ στην Πολωνία πριν από την επιστροφή της ομάδας στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Αστέρας Τρίπολης (1ο ημίχρονο): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν: Βλάχος, Αθανασιάδης, Ματρικάρντι, Μπελόκ, Γλέζος, Μπαστιάνος, Τζίμας, Κουμάντι, Βαλιέντε, Πασαλίδης, Τσιφτσής, Σάλας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.