Νέα εποχή για την αστική συγκοινωνία στην Τρίπολη (pics,vid)

Νέα εποχή για την αστική συγκοινωνία στην Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 10, 2019 - 21:00
0 σχόλια

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου o Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Νίκος Κουτσόγιωργας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής, και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις νέες στάσεις, αλλά και για τον γενικότερο σχεδιασμό της επιχείρησης.

Ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νίκος Κουτσόγιωργας εξήρε και συνεχάρη τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου για την έγκαιρη και εμπεριστατωμένη βούλησή του και θέση του, για καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση τόσο των φοιτητών του όσο και εκείνων του προσωπικού του Πανεπιστημίου και ευχαρίστησε τον δήμαρχο που στέκεται δίπλα του,  έτσι ώστε ο δημότης να κυκλοφορεί με τα αστικά λεωφορεία και να αφήσει σπίτι το όχημά του αποσυμφορίζοντας το κέντρο της Τρίπολης.

Σε καλή εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός των Αστικών Λεωφορείων και γραμμών της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. για την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των αναγκών των φοιτητών του Πανεπιστημίου καθώς και του Διδακτικού & Διοικητικού προσωπικού, αλλά και όλων των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης.

Θα εκδοθούν περίπου 500 κάρτες με εκπτώσεις για τους φοιτητές

Να αναφέρουμε ότι έχουν ήδη καθοριστεί δεκαέξι αστικές στάσεις στην Δ.Κ. Τρίπολης και άμεσα θα εξοπλιστούν με κατάλληλη σήμανση και πινακίδες.

Από τις δηλώσεις φάνηκε ότι και οι τρεις πλευρές βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία και έχουν θέσει στόχους, για την καλύτερη και πιο εύκολη κυκλοφορία των αστικών στην πόλη, αλλά και την διευκόλυνση των φοιτητών του Πανεπιστημίου.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νέα εποχή για την αστική συγκοινωνία στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.