Νέα εποχή για τη σίτιση των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Νέα εποχή για τη σίτιση των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ιούνιος 17, 2015 - 08:38
0 σχόλια

Όπως έγινε γνωστό, η σύμβαση με την εταιρία catering «Μεσσηνιακό catering» έληξε και μετά από διαγωνισμό η νέα εταιρία catering είναι η «Korinthian Palace».

Μια έκπληξη περίμενε τους φοιτητές τις προηγούμενες ημέρες στο πανεπιστήμιο. Τα κυκλικά σάπια τραπέζια αντικαταστάθηκαν από ορθογώνια με τραπεζομάντηλο, ενώ οι σπαστές χαλασμένες καρέκλες αντικαταστάθηκαν από κανονικές, αναπαυτικές καρέκλες σκληρού πλαστικού καλής ποιότητας. Το φαγητό πια κοστίζει 2,2 € με απόδειξη σε αντίθεση με τα 2 € χωρίς απόδειξη που ήταν πριν, και ο μπουφές άκρως ελκυστικός. Τώρα πια, το πιάτο με το φαγητό αντί να το κουνάς εσύ προς το φαγητό, το αναλαμβάνει υπάλληλος που σου βάζει σαλάτα και επιλογή μεταξύ τριών αντί για δύο φαγητών που ήταν πριν.

Οι μερίδες χορταστικές, με κάποιο finger food τύπου τυρόπιτα για ορεκτικό, σαλάτες με dressing και για επιδόρπιο γλυκό είτε κάποια κομπόστα είτε ζελέ είτε ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ. Δεν είναι μόνο χορταστικές, είναι και εύγευστες. Ενώ εδώ και μερικές ημέρες υπάρχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΨΩΜΙ γιατί το προηγούμενο ήταν απλώς κάτι μεταξύ ψωμιού και σκουπιδιού. Δεν ξέρω τι ήταν, ψωμί πάντως ΔΕΝ ήταν. Ενώ επαναφέρεται ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, τουλάχιστον μέχρι να καταλάβουν ότι δεν θα πατήσει κανείς με -10 για πρωινό 8-9 το πρωί στην Τρίπολη.

Μια άλλη σημαντική αλλαγή είναι ότι ισχύει ενιαίο ωράριο ακόμα και τα ΣΚ:13:00-15:00 και 18:00-20:00 αντικαθιστώντας το 14:30-17:30 συνεχές με δυνατότητα βραδινού σε μπολάκι.

Όπως και να έχει, οι αλλαγές που έγιναν μέχρι στιγμής είναι καλές και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι η νέα εταιρία. Γιατί ξέρετε τι είναι να δικαιούσαι δωρεάν φαγητό και να μην πηγαίνεις επειδή δεν είναι καλής ποιότητας ή να το τρως απλ'ως για να ζεις και να μην δώσεις 3 € για σπιτική μερίδα φαγητού;

Κάθε φοιτητής έχει το δικαίωμα σε αξιοπρεπές φαγητό και επιτέλους τώρα γίνεται πραγματικότητα... Ας ελπίσουμε για αρκετό καιρό.

Αιώνιος Φοιτητής


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.