Νέα επίθεση αδέσποτου σε γυναίκα στην πλατεία Πετρινού

Νέα επίθεση αδέσποτου σε γυναίκα στην πλατεία Πετρινού

Νοέμβριος 26, 2019 - 18:45
3 σχόλια

Επίθεση από αδέσποτο σκυλί δέχτηκε γυναίκα στο κέντρο της Τρίπολης το μεσημέρι της Τρίτης 26 Νοεμβρίου.

Η γυναίκα περπατούσε στην πλατεία Πετρινού ότα αδέσποτος σκύλος της επιτέθηκε και την δάγκωσε στο πόδι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ZZZZZZZZ ησυχία. Κοιμούνται ακόμα οι αρμόδιοι.. Ρε μαζέψτε τα επιτέλους σε έναν χώρο ή σε ένα δάσος και ρίχτε τους καθημερινά εκεί φαγητό και νερό και το πρόβλημα λύθηκε. Πόσο δύσκολο είναι; Εκεί θα μείνουν αν έχουν καθημερινά νερό και φαγητό. Η λύση δεν είναι οι πλατείες που παίζουν παιδιά.

Εκεινη η κυρια που γυρναει με 2-3 στο χερι με λουρι και αλλα 10 γυρω γυρω της δεν μπορει καποιος να της κανει μια παρατηρηση κατι τελος παντως ειναι πολυ προκλητικη θεωρω,τωρα οσο για τα αδεσποτα πρεπει να βρεθει μια λυση Χθες οχι αυριο,ειναι κριμα τα ζωντανα αλλα κριμα ειναι τα θυματα επιθεσης.Μιλαμε για χριστουγεννα και να δειξουμε κατι και θα εχουμε τα αδεσποτα να κοιμουνται στο σπιτι του Αη Βασιλη πχ?Οι αρμοδιοι ας κινηθουν γιορτες ερχονται κοσμος θα ερθει κοσμος θα βγει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.