Νέα επίθεση αδέσποτων στην Τρίπολη (pic)

Νέα επίθεση αδέσποτων στην Τρίπολη (pic)

Απρίλιος 10, 2019 - 09:57
8 σχόλια

Επίθεση από δύο αδέσποτα σκυλιά δέχτηκε φοιτητής στην Τρίπολη το απόγευμα της Τρίτης 9 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του φοιτητή στο Arcadia Portal, ενώ περπατούσε στην οδό 28ης Οκτωβρίου του επιτέθηκαν δύο σκυλιά και ένα από τα δύο τον δάγκωσε στο πόδι.

Ευτυχώς, όπως αναφέρει, φώναξε και τα σκυλιά φοβήθηκαν κι έφυγαν.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Η συμβολή 28ης Οκτωβριου και Οικονομίδου έχει μετατραπεί σε υπαίθριο κυνοτροφείο. Ο κόσμος φωνάζει αλλά ο Δήμος "σφυρίζει αδιάφορα". Ντροπή εν έτει 2019 να φοβόμαστε να περπατήσουμε τόσο στο πεζοδρόμιο λόγο των σκυλιών όσο και στο δρόμο με το φόβο μη σπάσουμε κανα πόδι λόγο των λακκούβων. Ακούγεται γραφικό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα...

Γι αυτό θα φύγει το Πανεπιστήμιο και οι φοιτητές μαζί. Να μείνουν μόνοι τους οι Τροπολιτσοται με τα αδέσποτα τους, να τους φάνε να ησυχάσουμε. Αηδια καταντήσαμε πια.

Αυτό θα πεί πως η πόλη αντιμετωπίζει τους φοιτητές ως σάρκα εκ της σαρκός της.

Οι κάτοικοι της περιοχής εχουν υποστει πολλές επιθέσεις από δυο συγκεκριμένα αδέσποτα. Ο Δήμος ανύπαρκτος, Ο φιλοζωικός ανύπαρκτος. Θύματα οι κάτοικοι. Τι θα γίνει τελικά σε αυτή την πόλη? ΤΡΙΠΟΛΗ SOS. The END!

Εχει δημιουργηθει μια μεγαλη αγελη σκυλιών στην οδό χατζησαραντου στο λοφο πίσω απο το 1 Γυμνάσιο και εχουμε καθημερινά επιθέσεις στα παιδιά που πάνε σχολείο Δεν υπάρχει λίγο ντροπή κύριε Δήμαρχε;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.