Νέα επίθεση αδέσποτων σε ηλικιωμένο στην πλατεία Πετρινού (vid)

Νέα επίθεση αδέσποτων σε ηλικιωμένο στην πλατεία Πετρινού (vid)

Νοέμβριος 28, 2018 - 18:30
32 σχόλια

Νέα επίθεση σημειώθηκε από αδέσποτο σε ηλικιωμένο άνδρα στην πλατεία Πετρινού, όπως φαίνεται και στο βίντεο που μας έστειλαν αναγνώστες. Ο άνδρας, ο οποίος είναι το τρίτο θύμα επίθεσης μέσα σε λίγες ημέρες στην πόλη μας, φαίνεται στο βάθος καθώς προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του μετά την επίθεση που δέχτηκε. Σημειωτέον ότι περαστικοί τον βοήθησαν να ανατιμετωπίσει την κατάσταση, ενώ ο ίδιος, όπως βλέπετε στο βίντεο, προσπαθεί να ηρεμήσει μετά το γεγονός που του προξένησε ταραχή.
Στο ίδιο βίντεο, εικονίζεται νεαρός άνδρας ο οποίος, μετά την επίθεση που δέχτηκε ο ηλικιωμένος, στην προσπάθειά του να απομακρύνει τα ζώα, αποπειράται να τα κλωτσήσει και κινείται απειλητικά εναντίον τους, ενώ εκείνα γαβγίζουν. Συμπεριφορά που δεν οδηγεί πουθενά, ενδεχομένως εξαγριώνει ακόμα περισσότερο τα ζώα.

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, δύο ζητήματα του ίδιου προβλήματος, που η δημοτική αρχή αρνείται να παραδεχτεί ότι υπάρχει και ότι ταλανίζει τους δημότες.

Τα αδέσποτα που συγκεντρώνονται στην πλατεία Πετρινού κατά δεκάδες, συχνά έχουν απρόβλεπτη συμπεριφορά, η οποία, σε συνδυασμό με την άγνοια των περισσότερων πολιτών, οδηγεί σε περιστατικά που λίγο απέχουν από το να θεωρηθούν πραγματικά επικίνδυνα. Επίσης, καθώς τα ζώα έχουν συνηθίσει να ζουν στο κέντρο της πόλης, θεωρούν τις πλατείες και τους κεντρικούς δρόμους σπίτι τους και έτσι, όπως είναι στη φύση τους, υπερασπίζονται τον χώρο τους.
 

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Επίθεση αδεσποτων σε ηλικιωμένο στην πλατεία Πετρινού


32 Σχόλια

εγραψα και χτες ,αλλα δεν το ανεβασατε,τριτη απογευμα 5 η ωρα περιπου,εγιναν ΔΥΟ επιθεσεις ,τις ειδα ,η πρωτη σε ενα νεαρο,και η δευτερη αμεσως μετα σε εναν ηλικιωμενο που αν δεν ειχε ομπρελα να τη βαλει να προστατευτει θα ειχε χειρωτερα,τι περιμενετε να γινει δλδ ,να χτυπησει σοβαρα ανθρωπος? ειναι επικινδυνα πλεων τα σκυλια,δεν ειναι μακρυα η ωρα που θα γινει το κακο

"Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα." Είναι πλέον προφανές ότι η δημοτική αρχή, όχι μόνο δεν αντιδρά, αλλά κωφεύει προκλητικά στα όποια περιστατικά. Ντροπή τους...

Μαζεψτετα τωρα.Εχετε κανει τον κοσμο να μην βγαινει.Και ατα τρενα εχει πολλα και στην πλατεια αρεως.Ολα να τα μαζεψουν τωρα αλλιως καμμια ψηφο σε κανενσν

Και την Δευτέρα το μεσημέρι επίσης δύο επιθέσεις..Είναι ανεξέλεγκτα...Και η δημοτική αρχή μόνο λόγια..

Για τέτοιες καταστάσεις προβλέπεται αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση γιατί απειλείται η δημόσια τάξη, υγεία και ασφάλεια. Πού είναι επιτέλους ο εισαγγελέας; Έλεος!

καθε μερα γινοντε μονο στη πλατεια πετρινου πανω απο ΔΕΚΑ επιθεσεις ,εργαζωμαι στη πλατεια και καθε μερα γινομαι μαρτυρας τετοιων καταστασεων

Αυτή δεν είναι πόλη πλέον. Είναι σκυλομπαξές. Και παράγκα αδέσποτων πολιτικάντηδων, που κολατσίζουν για όσο μπορούν ακόμα, χωρίς να τους νοιάζει ο κόσμος που υποφέρει από τις ορδές των αδέσποτων σκυλιών παντού.

@18:39 Μέχρι να μάθεις να χρησιμοποιείς τα χεράκια σου για να γράφεις και να σταματήσεις να γράφεις με τα πόδια, τότε μπορεί να το ανεβάσουν...

21.10 εκτος οτι θα συνεχισω να γραφω οταν θελω, γραφω και εσενα εκει που δεν πιανει μελανι ,χαχαχχα

Η κατασταση με τα αδεσποτα εχει ξεφυγει. Όχι μόνο σε πλατείες και κεντρικούς δρόμους κατοικοεδρεύουν, αλλά και σε στενά. Όπου και να στρίψεις πετάγονται μπροστά σου. Πήγα να πετάξω μια σακουλαμε σκουπίδια σε κάδο στη γειτονιά μου και εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά μου 6-7 και μου επιτεθηκαν γαυζιγοντας. Αναγκάστηκα να αφήσω επιτόπου την σακουλα και να φύγω για να γλυτώσω από τα δόντια τους.

να μη πατησει κανενας-καμια στο καταστημα της εν λογο κυριας στη πλατεια,αφου μας γραφει κανονικα αυτη και θεωρει τα σκυλια καλυτερα απο εμας,ας της το ανταποδοσουμε

@21:31 Για να γράφεις τους άλλους εκεί που υποννοείς, πρέπει να τα διαθέτεις κιόλας, αγράμματο στουρνάρι. Κατέβασε την κλαρωτή φουστίτσα σου τώρα και γρήγορα για νάνι, γιατί έχεις πλυντήριο και μαγείρεμα αύριο..

Τα φαινόμενα είναι καθημερινά...έχω παιδί 2ετων και φοβάμαι να το βγάλω βόλτα... απαράδεκτη κατάσταση.. ανεξέλεγκτη..ας κινητοποιηθούμε κάπως όλοι μας πλέον...με έγγραφα ..με διαμαρτυρίες ..με κάτι...η διαμαρτυρία που συχνά κάνουμε μέσω σχολιασμού απλά δε είναι αποτελεσματική..

Η πόλη τελεί υπό σκυλοκατάληψη. Ο κόσμος έχει προ πολλού φτάσει στα όριά του. Δεν μπορείς να περπατήσεις καν στους δρόμους μέρα μεσημέρι. Σκέψου να έχεις και παιδάκια ή μωρό σε καρότσι. Ή να πρέπει να περάσεις βράδυ και νύχτα από την Ουάσιγκτων και την πλατεία Βαλτετσίου ή στη Λαμπράκη και το τρένο, που είναι και ερημιά και δεν πρόκειται να σε βοηθήσει κανείς. Δυστυχώς θα την πληρώσουν τα σκυλιά, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Αφού δεν υπάρχει εισαγγελέας, τι να λέμε...

Σε κάθε.. ΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ που υπάρχει αγέλη αδέσποτων υπάρχει και μια μανταμίτσα που οργανωμένα τα ταϊζει επίτηδες για να τα μαζεύει εκεί. Στην δική μου τσακωνόμαστε όλοι καθημερινα μαζί της και αυτή επιμένει να μας γράφει.

Σήμερα έβαλαν στα κοντά τα αδέσποτα της πλατείας Πετρινου και το Σωτηρακη που έφερνε με τη νταλίκα ένα σπιτάκι. Εκεί να δείτε γέλια. Ούτε που τόλμησε να κατέβει από το αυτοκίνητο ο αντιδήμαρχος.

Ο εισαγγελέας ποτέ θα παρέμβει υπέρ των ανθρώπων, γιατί μέχρι τώρα βλέπουμε να κάνει παρεμβάσεις υπέρ των σκυλιών. Δεν πρέπει να γίνονται διακρίσεις. Ακούει, δεν ακούει, τι γίνεται στην πολη?

Απορώ με τη βλακεία που σας διακατέχει!! Δεν σας πέρασε από το μυαλό ότι αν δεν υπήρχαν και αυτές οι "μανταμίτσες" να ταϊζουν τα αδέσποτα οι επιθέσεις θα ήταν πολύ περισσότερες αφού τα σκυλιά θα ήταν πάντα πεινασμένα. Και "κύριοι" τα αδέσποτα δεν φύτρωσαν....ευθυνόμαστε εμείς οι πολίτες που εγκαταλείπουμε τα σκυλιά μας όταν κάνουν μια ζημιά και στη συνέχεια ο Δήμος που δεν κάνει κάτι για αυτό.

Και να τα μαζέψουν τώρα σε μια εβδομάδα θα είναι γεμάτη πάλι η πλατεία.. οποίος και αν ήταν δήμαρχος το ίδιο θα γινόταν γιατί οι κυρίες που δεν θέλουν τα σκυλιά πλέον τα παρατάς αν ήταν παιδί θα το άφηναν?

ολοι αγαπαμε τα ζωα αλλα το πραγμα εχει παραγινει,δεν γινεταιι να φοβομαστε να περπατησουμε τι πραγματα ειναι αυτα?εχει δει κανεις να παιρνουν απο πισω παιδια η ηλικιωμενους επειδη κρατανε μια σακουλα με οτιδηποτε μεσα,εχει δει κανεις το παιδι του φοβισμενο?δεν θα κατσει ο καθενας μας να ψυχολογησει τον σκυλο για τον αν επιτεθει η τι θελει να κανει,αυτο ειναι ζουγκλα ειναι απαραδεκτο να βαζουμε τα ζωα πανω απ τους ανθρωπους,επαναλαμβανω υπαρχουν και ορια,σεβομαστε τα ζωα αλλα αν ακουσω τωρα οτι εγινε κατι ΄΄εναντιον΄΄ αυτης της καταστασης δεν θα μου φανει παραξενο

@09:08 - Κάνεις λάθοaς. Αν είχαν κάνει στείρωση στα αδέσποτα εδώ και 4 χρόνια, δεν θα υπήρχε πρόβλημα σήμερα. Τα σκυλιά αυτά έχουν μικρό κύκλο ζωής λόγω κακουχιών και από την στιγμή που δεν μπορούν να αναπαραχθούν, ο πληθυσμός του θα ήταν μειούμενος με το πέρασμα του χρόνου. Εδώ και 4 χρόνια τα θηλυκά γεννούν συνέχεια και ο πληθυσμός μεγαλώνει. Ένα σκυλί σε 12-18 μήνες έχει φτάσει στην ενηλικίωση του σαν μέγεθος.

Ίσως γράφουμε τσάμπα αλλά ας είναι... Ισως οι υπεύθυνοι να μην κατανοούν ότι στα σκυλιά που μένουν καιρό σε αυτές τις συνθήκες ενισχύονται εκ νέου τα αντανακλαστικά της αγέλης. Ως εκ τούτου θα γίνονται ολοένα και περισσότερες οι επιθέσεις ενάντια στους ανθρώπους που είναι εκτός αγέλης.

ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΗ ΛΥΣΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο έχουν να ακούσουν μπινελίκια και οι δυο τους απο την αντιπολίτευση και απο μερικούς συμπολίτες μας. Θεοδωρακόπουλος και Σταματόπουλος ειναι υπεύθυνοι για το χάος που επικρατεί με τα αδέσποτα στην πόλη μας.

Άμα είχε κλωτσήσει σκυλί θα είχε φάει μήνυση, με πρόστιμο και ποινή φυλάκισης μη εξαγοράσιμη. Και θα έκανε να δεί καφετέριεα με το κυάλι. Να του το πείτε εσείς που το επικροτείτε αυτό που κάνει. Δεν επιτέθηκαν σε κανέναν. Σας έχει ζαλίσει η καφετέρεια και το μέσο που βάζετε για να μπείτε σε κανα σούπερ μαρκετ να παίρνετε 100 ευρώ. Να το ακούτε εσείς τα μεγάλα ονόματα της Τρίπολης που προσπαθείτε να στείλετε τα τσιράκια σας, την ασφάλεια να με συλλάβει με ψεύτικες κατηγορίες. Αν θέλω να δέσω μερικούς απο εσάς, που θα το κάνω τότε θα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα.

Έπρεπε να τον είχαν ξεσκίσει σαν τον άλλο, που έκανε το γενναίο πρωταθλητή της καφετέρειας. Στην Τρίπολη ζήτω το βύσμα, ο καφές και η παραπληροφόρηση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.