Νέα δωρεά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Νέα δωρεά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Ιούνιος 30, 2019 - 17:43
2 σχόλια

Μία νέα δωρεά δέχτηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης "Η Ευαγγελίστρια", αυτή τη φορά από πολίτη.

Ο κ. Θ.Σ. σε επιστολή του ζήτησε την αποδοχή της δωρεάς ενός παρακλίνιου monitor EPAN, μοντέλο IM8A που περιλαμβάνει αισθητήρα θερμοκρασίας, πενταπολικό καλώδιο ηλεκτροκαρδιογραφήματος, περιχειρίδα αναίμακτης πίεσης και αισθητήρα οξυμετρίας για τις ανάγκες της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

 

Το ΔΣ του Νοσοκομείου αποδέχτηκε τη δωρεά ενός (1) παρακλίνιου monitor EPAN, μοντέλο IM8A που περιλαμβάνει αισθητήρα θερμοκρασίας, πενταπολικό καλώδιο ηλεκτροκαρδιογραφήματος, περιχειρίδα αναίμακτης πίεσης και αισθητήρα οξυμετρίας, για το Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου, από τον κ. Θ.Σ..

Παραγγέλλει όπως αποσταλεί ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Θ.Σ. και το δωρηθέν είδος μετά του συνοδού εξοπλισμού του καταχωρηθεί στο πληροφοριακό σύστημα του  Νοσοκομείου.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Bravo! Να γίνει παράδειγμα για όλους μας! Να στηρίξουμε το Νοσοκομείο της πόλης μας.

Το νοσοκομείο θέλει γιατρούς, υπάρχουν ελλείψεις σε κάποιες ειδικότητες όπως η παιδιατρική. Σε τέτοιο νοσοκομείο θα έπρεπε να έχουν εξασφαλιστεί αυτά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.