Νέα διευθύνουσα σύμβουλος στον ΕΟΠΠΕΠ η Τριπολίτισσα Ιωάννα Λυτρίβη

Νέα διευθύνουσα σύμβουλος στον ΕΟΠΠΕΠ η Τριπολίτισσα Ιωάννα Λυτρίβη

Νοέμβριος 11, 2019 - 17:49
3 σχόλια

Με απόφαση της υπουργού Παιδείας ορίζεται ως Διευθύνουσα Σύμβουλος στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) η Ιωάννα Λυτρίβη του Δημητρίου, Πολιτικό Επιστήμονα μέχρι 27-08-2022 - ημερομηνία λήξης της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Η Ιωάννα Λυτρίβη ήταν υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ.

Η κυρία Λυτρίβη έχει καταγωγή από το Κορακοβούνι Κυνουρίας. Έχει πτυχίο Γλωσσολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, και σύντομα θα υποστηρίξει τη διδακτορική της διατριβή στην Εκπαιδευτική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μέσα σε όλα αυτά, σκληρά εργαζόμενη παράλληλα, το 2011 όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τής είχε αναθέσει ένα πρότζεκτ, αναπτύχθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους και στις προηγούμενες εκλογές, τής ζήτησε να κατέλθει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ.


3 Σχόλια

επίσης κατάφερε να ξεπεράσει άλλους με περισσότερη εμπειρία και διδακτορικό. Μπράβο στην κ. Λυτρίβη για τις ικανότητες και κυρίως τις κατάλληλες γνωριμίες της. Η φωτογραφία που επιλέξατε είναι εύγλωττη...

Σκληρά εργαζόμενη χαχαχαχ, που είστε ρε νουδουλες να μας πειτε για τους διορισμένους αποτυχημένους πολιτευτες του συριζα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.