Νέα αρχή με σένα μαζί…

Νέα αρχή με σένα μαζί…

Ιούνιος 27, 2016 - 12:01
0 σχόλια

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινάει και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (27/6, 19:00) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τον Αστέρα Τρίπολης με την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι ποδοσφαιριστές μετά τις διακοπές τους επέστρεψαν στην Τρίπολη και είναι απόλυτα έτοιμοι να μπουν σε προπονητικούς ρυθμούς ξέροντας πως τους περιμένει πολύ και σκληρή δουλειά το επόμενο διάστημα τόσο επί Αρκαδικού όσο και Ολλανδικού εδάφους όπου και θα χτιστεί ο φετινός Αστέρας.

Η φετινή πρώτη αναμένεται να έχει όπως κάθε χρόνο τη λάμψη των «νέων» που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου με τους κιτρινομπλέ να κάνουν εντυπωσιακά μεταγραφικά χτυπήματα τις τελευταίες ώρες βάζοντας στο ρόστερ τους παίχτες που μπορούν να ανεβάσουν ακόμα το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Νίκος Καλτσάς, Σταύρος Τσουκαλάς, Σόνι Σεφί και ο Μεγαλοπολίτης άσος Γιάννης Κώτσιρας θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα της πρώτης συνάντησης και προπόνησης του Αστέρα Τρίπολης για την νέα αγωνιστική σεζόν ενώ την δική τους θέση όπως πάντα έχουν και οι παλιοσειρές της ομάδας που έχουν αποτελέσει μέρος των επιτυχιών του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διοίκηση δείχνει με τις μέχρι τώρα μεταγραφές της αλλά και με αυτές που αναμένεται να γίνουν το επόμενο διάστημα τον δρόμο και το όραμα που υπάρχει στον σύλλογο για έναν ακόμα μεγαλύτερο Αστέρα και πολλές περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον για μία ομάδα που αποτελεί ένα από τα ποδοσφαιρικά κοσμήματα σε όλα τα επίπεδα σε αυτές τις δύσκολες εποχές για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για τον Αστέρα Τρίπολης και έχει την δική της σημειολογική αξία καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια παρουσίας του Αστέρα Τρίπολης στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, στα γήπεδα της Super League.

Σε αυτή την δεκαετία η αρκαδική ομάδα έχει πετύχει όσα άλλες ομάδες δεν έχουν καταφέρει σε πολύ περισσότερα χρόνια. Ένας τελικός Κυπέλλου, δύο συνεχόμενες συμμετοχές σε ομίλους του Europa League, παρουσία στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και στα play off μα το πιο σπουδαίο όλων να κερδίσει την αναγνώριση και τον σεβασμό όλου ποδοσφαιρικού κοινού της Ελλάδος  έχοντας καθιερωθεί στην συνείδηση όλων ως μία από τις σταθερές ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας μας.

Ο Αστέρας πλέον κάνει μία καινούρια αρχή και προσπαθεί να χτίσει μία νέα ομάδα που να μπορεί να φανεί αντάξια του μεγέθους της φανέλας του που με τόσο κόπο έχτισε την προηγούμενη δεκαετία στην Super League, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει και πάλι στις εκεί όπου πραγματικά θέλουν να τον βλέπουν οι φίλαθλοι του αλλά και άνθρωποι που τον έχουν φθάσει έως εδώ.

Η πρώτη αυτή προπόνηση είναι ανοιχτή και για τον κόσμο, τον κόσμο που θέλει στο πλευρό του ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει ανάγκη και που μαζί έχουν γράψει σπουδαία κατορθώματα στο παρελθόν.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και δεν είναι άλλο από το να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για την αγαπημένη τους ομάδα να σταθούν από την πρώην κιόλας ημέρα στο πλευρό της διοίκησης, των προπονητών, και των ποδοσφαιριστών δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την νέα ποδοσφαιρική στήριξης και αγάπης για την ομάδα.

Το ραντεβού στο γνωστό μέρος, εκεί που συναντούνται τα όνειρά μας. «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»,  ώρα 19:00, το ταξίδι ξεκινάει…

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.