ΝΔ: Προβάδισμα 10,5 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Προβάδισμα 10,5 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Ιανουάριος 20, 2018 - 19:21
2 σχόλια

Κατά 10,5 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», φλερτάροντας με την αυτοδυναμία. Στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 34,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 24,9%.

Διψήφιο ποσοστό αγγίζει το Κίνημα Αλλαγής (9,8%) υπερβαίνοντας και στη νέα μέτρηση τα ποσοστά που συγκέντρωναν μέχρι πρότινος μαζί η ΔΗΣΥ και Το Ποτάμι, ενώ οι εξελίξεις στο Σκοπιανό, όπως και ο κύκλος κινητοποιήσεων που άνοιξε για τους πλειστηριασμούς, τις διατάξεις για τις απεργίες κ.ά., προσφέρουν ζωτικό χώρο σε μικρότερα κόμματα, όπως η Ενωση Κεντρώων με ποσοστό 3,2% ή εξωκοινοβουλευτικούς σχηματισμούς, όπως η Πλεύση Ελευθερίας (2,7%) και η Ελληνική Λύση (1,9%), ενώ το ΚΚΕ συγκεντρώνει ποσοστό 6,9%, η Χρυσή Αυγή 6,6% και οι ΑΝΕΛ 2,9%. 
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Oι εκλογές θα κριθούν στο τι θα επιλέξουν οι πασοαναθρεμένοι του δημοσίου. αν μείνουν στο νέο ΠΑΣΟΚ που πήγαν μαζικά το '15 ή θα επανέλθουν στο αναπαλαιωμένο ΦΩΦΗκό. Οι νορμάλ ψηφοφόροι εξαρτώνται από αυτούς

Οι εκλογές έχουν κριθεί από την στιγμή που ο Τσίπρας διέλυσε τον ιδιωτικό τομέα της χώρας. Δεν υπάρχει Ελεύθερος επαγγελματίας που θα τον ψηφίσει. Στις προηγούμενες εκλογές είχε παραμυθιάσει πάρα πολύ κόσμο με "Σεισάχθειες" και άλλες Συριζαίικες ψευτιές και πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες τον είχαν ψηφίσει πιστεύοντας αφελώς ότι θα κουρέψει δάνεια, χρέη, θα κόψει ΕΝΦΙΑ κτλ. Μετά από τον καταιγισμό φόρων όμως που πληρώνουν και τους έχουν διαλύσει, το ποσοστό που θα πάρει στον ιδιωτικό τομέα η ΝΔ θα είναι συντριπτικό. Έχει μια σημασία τι θα ψηφίσουν οι ΔΥ, στο αν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ μετά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.