ΝΔ: Ο Τσίπρας ουδέποτε αντιμετώπισε με σοβαρότητα το Σκοπιανό

ΝΔ: Ο Τσίπρας ουδέποτε αντιμετώπισε με σοβαρότητα το Σκοπιανό

Ιανουάριος 28, 2018 - 10:33
0 σχόλια

Χωρίς στήριξη από την αντιπολίτευση πορεύεται ο Πρωθυπουργός στο Σκοπιανό, αναφέρει το Reuters

«Και μόνον το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν ξανά ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με την αναγκαία σοβαρότητα και ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με την FYROM, προτάσσοντας διαρκώς τις μικροπολιτικές και διχαστικές του επιδιώξεις» αναφέρει η ΝΔ για τη δήλωση του Πρωθυπουργού μετά τις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα.

«Σήμερα είχε μάλιστα το θράσος να χαρακτηρίσει “προϊόν ακροδεξιών πιέσεων” τις αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες των πολιτών, όπως και τις αντίστοιχες θέσεις που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την σημερινή του παρέμβαση ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει επίσης πως «κατά τα λοιπά, ακόμη, αναμένουμε το σχόλιο του κ. Τσίπρα για τη θέση του κ. Καμμένου και το αν θεωρεί στοιχειωδώς υπεύθυνο, σε ένα εθνικό θέμα η Κυβέρνηση να μην έχει ξεκάθαρη και ενιαία στάση».

Παράλληλα, το πρακτορείο Reuters σχολιάζει ότι Αθήνα και Σκόπια έχουν συμφωνήσει να επιταχύνουν τις διαπραγματεύσεις για να βρεθεί μια συμφωνία αναφορικά με το όνομα της πΓΔΜ, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας απέτυχε να εξασφαλίσει την υποστήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.