ΝΔ: Ο Τσίπρας έχει αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας στον Πολάκη;

ΝΔ: Ο Τσίπρας έχει αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας στον Πολάκη;

Ιανουάριος 03, 2019 - 20:43
0 σχόλια

Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει την καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας μάλιστα αναφέρει: 

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία δεν ελέγχει το παραδικαστικό κύκλωμα του Μαξίμου, καταγγέλλει σήμερα δημοσίως την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή. Καθώς αυτό δεν έχει προηγούμενο στην Μεταπολίτευση, έχει κάτι να πει ο κ. Τσίπρας ή έχει αναθέσει την διακυβέρνηση στον Παύλο Πολάκη;».

Από το πρωί ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και στη Νέα Δημοκρατία μαίνεται. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε τη σύμπραξη όλων των δημοκρατικών δυνάμεων για να αποτραπεί η θεσμική εκτροπή, ενώ το Μαξίμου απάντησε με μια δόση χιούμορ. Το ζήτημα, ωστόσο, είναι εξαιρετικά σοβαρό και πλέον δεν αφορά μόνο στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι και τα δύο μεγάλα κόμματα, εις εκ των οποίων ασκεί την εξουσία, έχουν μετατρέψει ένα οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο σε επικοινωνιακό παιχνίδι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.