ΝΔ: Μην αναφέρεστε στη στήριξη υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων

ΝΔ: Μην αναφέρεστε στη στήριξη υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων

Σεπτέμβριος 12, 2018 - 11:48
5 σχόλια

Ο Αυγενάκης «μαζεύει» τα στελέχη του κόμματος που εκφράζονται χωρίς να έχουν επίσημη ενημέρωση για το ποιον θα στηρίξει το κόμμα

Η φιλολογία και η παραφιλολογία των προηγούμενων ημερών σχετικά με τη στήριξη ή μη του Πέτρου Τατούλη, νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως αναπτύχθηκε από βουλευτές του κόμματος στην Πελοπόννησο οι οποίοι μίλησαν ξεπερνώντας τα όρια του θεσμικού τους ρόλου, λαμβάνει τέλος από τον Γραμματέα της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος με εγκύκλιό του βάζει «φρένο» στα στελέχη που στηρίζουν υποψήφιους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως επισημαίνει ο Γραμματέας με εγκύκλιό του:

«Εν όψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη μας αναφορικά με δημόσιες
δηλώσεις ή στηρίξεις υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων και μελών Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων, εάν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση για ενδεχόμενη στήριξη Υποψηφίου ή/και Συνδυασμού από τα θεσμικά όργανα του Κόμματος».

Για τα της Περιφέρειας Πελοποννήσου να θυμίσουμε ασφαλώς ότι πρώτος ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης στις αρχές του Ιουνίου κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη είχε ανοίξει τη συζήτηση περί ενδεχόμενης στήριξης του κόμματος στον νυν περιφερειάρχη, λέγοντας ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αν συμβαδίζει με το πνεύμα και τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας (δείτε ΕΔΩ).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρόμοιο σκηνικό έχει στηθεί και την Αχαΐα, όπου και εκεί η παραφιλολογία σχετικά με το «χρίσμα» όπως έχει αναπτυχθεί, πιθανόν είναι να κοστίσει στη Νέα Δημοκρατία.

Σε κάθε περίπτωση, έστω και αργά αντιλήφθηκαν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι... έκαστος εφ ω ετάχθη.

Πολιτικοί, παράγοντες, βουλευτές, στελέχη, γενικά, του κόμματος εκθέτουν το ίδιο το κόμμα όταν μιλούν για ειλημμένες αποφάσεις χωρίς να έχουν σαφή εικόνα ή πληροφόρηση. Και όχι μόνον αυτό: εκείνοι οι ίδιοι που μιλούν για πίστη στο κόμμα και στις αξίες του, για συλλογική προσπάθεια και δράση, με αυτές τις άστοχες και εκτός θεσμικού πλαισίου τοποθετήσεις φαίνεται ότι δρουν για το δικό τους μικροκομματικό και μικροπολιτικό συμφέρον.

 


5 Σχόλια

Ο συναρχηγος Σαμαρας εφερε τον αντιπροεδρο του στην Καλαματα για να χυδαιολογησει εναντια στην παραταξη που το δεχτηκε στις ταξεις της.Να διαγραφουν αμεσα.Η ζημια δεν μπορει να μαζευτει.Μεγαλη ηττα της Νδ ερχεται στην Πελοποννησο

@13:38 Αφού πήγε η κουβέντα σε διαγραφές ξέρεις αν μετά τις 10 Οκτωβρίου 2008 στο σπίτι του διαγραφέντος μιλάνε για διαγραφή;

Τέτοιο ενδιαφέρον πάντως για τον "μεγαλέξανδρο" της Αρκαδίας προκαλεί εντύπωση. Σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί αν δεν πάρει το χρίσμα ο "Αυτοκράτορας". Όποιος τολμάει να πει αντίθετη γνώμη, να πέσει φωτιά να τον κάψει. Πάει η αυτοδυναμία της ΝΔ, στην πυρά ο Άδωνις, στην τάφρο με τους κροκόδειλους ο Σαμαράς κτλ. Βρε μπράβο...

Όλοι υπερθεματίζουν για την πατριωτική στάση του Τατούλη να κρούσει τον κώδωνα της επερχόμενης χρεοκοπίας στον καθυλην αρμόδιο Πρόεδρο της Κυβέρνησης και του κόμματος ήδη απο τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2007.Απλα δεν άκουσε γιατί έδινε βαρύνουσα σημασία στην άποψη των τότε μουσαφιραιων Ρουσσοπουλο και κομματικών στελεχών που επωφελήθηκαν απο το κόμμα.

@Antegia - Και προφήτης ο "Αυτοκράτορας"; Τι λες ρε παιδί μου; Βλέπω να δημιουργείται θρησκεία σε λίγο. Θα έλεγα ότι για το μέγεθος που έχει χαραμίζεται ως περιφερειάρχης. Καλύτερα να ιδρύσει κόμμα να πάει για πρωθυπουργός. Μετά μπορεί να πάει και για πρόεδρος της Κομισιόν, τιμητικά. Του αξίζει. Μιας και είσαι οπαδός του αυτοκράτορα, το γνωρίζεις το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στο νομό μας; "Ποιος δεν λείπει ποτέ από μια κηδεία;"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.