ΝΔ για κυβέρνηση: Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα...

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΝΔ για κυβέρνηση: Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα...

Ιούλιος 12, 2018 - 17:38
0 σχόλια

Με ένα αιχμηρό σχόλιο η Νέα Δημοκρατία ψέγει την κυβέρνηση για το γεγονός ότι άνθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι για το κυβερνητικό έργο, όπως η κυρία Αντωνοπούλου και ο κ. Ζουράρις, διορίζονται από την ίδια την κυβέρνηση σε αξιοζήλευτες θέσεις, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου:

«Δεν πέρασε λίγος καιρός που έμεινε η κ. Αντωνοπούλου χωρίς επίδομα στέγασης και η Κυβέρνηση φρόντισε να την αποκαταστήσει διορίζοντας την ως εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, όπου θα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο μισθό και ακόμη μεγαλύτερο επίδομα στέγασης.
 
Ο κ. Ζουράρις, ο οποίος εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, αποκαθίσταται ως αντιπρόεδρος της Βουλής, προφανώς για να συντονίζει καλύτερα την “κερκίδα” των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 
Άνθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους, εντός ολίγων μηνών όχι μόνον κρίνονται κατάλληλοι, αλλά επιβραβεύονται με άλλες αξιοζήλευτες θέσεις.
 
Με δυο λέξεις: Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα...».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.