ΝΔ: Δώστε στη δημοσιότητα τα ονόματα των νεκρών στο Μάτι

ΝΔ: Δώστε στη δημοσιότητα τα ονόματα των νεκρών στο Μάτι

Αύγουστος 07, 2018 - 12:01
4 σχόλια

«Πάντα και παντού, σε όλο τον κόσμο, μετά από κάθε τραγωδία δίνεται στη δημοσιότητα κατάλογος με τα ονόματα των νεκρών. Εδώ έχουμε ΣΥΡΙΖΑ...». Με αυτό το μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός επανέρχεται και καταγγέλλει τη στάση της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως δύο εβδομάδες μετά από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κατάλογος με τα ονόματα των νεκρών.

Η Νέα Δημοκρατία επιμένει και πιέζει να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα με ονόματα των νεκρών, την ώρα που 91 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Μα γιατί να μάθουμε εμείς οι τρίτοι τα ονόματα; Σε τι θα μας χρησιμεύσει; Πέραν από την οικογένεια τους και τους οικείους τους, που ήδη θα τα γνωρίζουν, δεν έχει νόημα να τα μάθουμε εμείς.

συνεχιζεται το παιχνιδι της ΝΔ πανω στα θυματα και τον πονο... βρείτε αλλο τροπο να τους λερώσετε

@12:41 - Ήδη 2-3 νεκροί είναι χωρίς στοιχεία. Με την δημοσιοποίηση των ονομάτων μπορεί να γίνει καλύτερη ταυτοποίηση. Για ποιο λόγο όμως δεν δίνονται τα ονόματα ενώ είναι παγκόσμια πρακτική να δημοσιοποιούνται;

@15:58 αμα ειναι χωρις στοιχεια τοτε τι ονοματα θα δημοσιοποιησουν; Ή μηπως εννοεις οτι περα απο τα ονοματα τους δεν εχουν αλλα στοιχεια για να εντοπισουν τους οικειους τους; Ε τοτε ας δημοσιοποιησουν μονο για αυτους. Στους λοιπους δεν εχει νοημα. Οι οικειοι τους μπορει να μν το επιθυμουν κιολας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.