Ναυπλιο: Διαμαρτυρίες για την ανάπλαση για το Πάρκο του Κολοκοτρώνη (pics, vid)

Ναυπλιο: Διαμαρτυρίες για την ανάπλαση για το Πάρκο του Κολοκοτρώνη (pics, vid)

Μάρτιος 07, 2020 - 19:38
1 σχόλια

Σύσσωμη η αντιπολίτευση του δήμου Ναυπλιέων, έχοντας στο πλευρό της  πάρα πολλούς δημότες,  το Σάββατο 7 Μαρτίου, πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να δημοσιοποιηθεί  η διαφωνία της στην απόφαση του δημάρχου Ναυπλιέων να προχωρήσει σε ανάπλαση του πάρκου Κολοκοτρώνη.

 Δηλώνουν πως η ανάπλαση που σχεδιάζει ο δήμαρχος  είναι αλλοίωση του ιστορικού χαρακτήρα του Πάρκου και της αρχιτεκτονικής του. Θεωρούν απαράδεκτη τη στάση και τη συμπεριφορά του κ. Κωστούρου και καλούν όλους τους δημότες να αντιδράσουν, να προστατέψουν το Πάρκο και να απαιτήσουν να μην υλοποιηθεί αυτό το έργο.

(φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

περισσότερα στο argolidaportal.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - ο Π. Αναγνωσταράς για το Πάρκο Κολοκοτρώνη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όταν αντιδρούμε σε κάτι πρέπει να μπορούμε νά αποδείξουμε ότι αυτό δεν είναι σωστό ή ότι κάτι άλλο είναι καλύτερο. Είναι στείρα άποψη ότι αλλάζει ο χαρακτήρας. Αυτό που έχω νά πω εγώ είναι ότι κανείς δεν χαίρεται αυτό τό πάρκο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.