Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές Δρομείς (pics,vid)

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές Δρομείς (pics,vid)

Μάιος 12, 2019 - 21:32
2 σχόλια

Οι Δρομείς πανηγυρίζουν και η Τρίπολη είναι υπερήφανη για την σπουδαία επιτυχία των Δρομέων με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Ηλία Μπαλή κέρδισε στο game 1 τον Πολύβιο με σκορ 64-51 και σε συνδυασμό με τις δύο νίκες που κουβαλούσε από την κανονική διάρκεια έκανε το 3-0 και έφθασε στην μεγάλη νίκη και την κατάκτηση του εφετινού τίτλου.

Με το τέλος του αγώνα οι παίχτες, το προπονητικό επιτελείο, η διοίκηση και οι φίλαθλοι έστησαν γλέντι τίτλου με τους έξαλλους πανηγυρισμούς να δονούν το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Αγκαλιές, συνθήματα, τραγούδια και το κλασσικό κόψιμο από τα διχτάκια από τις δύο μπασκέτες με τους Δρομείς να γράφουν την δική τους ιστορία ανοίγοντας ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο για την συνέχεια.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρωταθλητές οι Δρομείς


2 Σχόλια

Μεγαλη και δικαιη ανοδος απο δρομεις .μια παρεα μια οικογενεια που πραγματικα αξιζε την ανοδο. η δουλεια χρονων δικαιωθηκε .ολοι υπεροχοι στον τελικο με μοναδικο μελανο σημειο τα συνεχη καραγκιοζιλικια του Ν 11 τoυ πολυβιου που ενα λεπτο πριν το τελος εκανε απαραδεκτο αντιαθλητικο φαουλ σε εναν απο τους κορυφαιους του πρωταθλητη και μαλιστα εμεινε ατιμωρητος .τωρα παραμονη και στη γ.εθνικη

Ούτε ένα συγχαρητήρια από τους υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες μόνο εκείνος ο Νικόλας ανέβασε και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του.Ρε παιδιά τα παιδιά αυτα έδωσαν ψυχή μην χάσουμε την νεολαία που προσπαθεί για κάτι κάλο και ειδικά για τον αθλητισμό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.