ΝΑΤΟ: Να τα βρουν η Τουρκία με την Ελλάδα για το ζήτημα των δύο στρατιωτικών

ΝΑΤΟ: Να τα βρουν η Τουρκία με την Ελλάδα για το ζήτημα των δύο στρατιωτικών

Μάρτιος 13, 2018 - 21:46
3 σχόλια

Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ και «αδειάζει» την Ελλάδα και ευχαριστεί την Τουρκία

Χωρίς καμία διάθεση ανάμειξης στο θέμα των δύο συλληφθέντων στρατιωτικών εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolou.

«Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία», δήλωσε ο κ. Στόλτενμπεργκ που αναφερόμενος στην Τουρκία είπε ότι συνεχίζει να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ,

«Η Τουρκία συνεισφέρει στη συλλογική μας ασφάλεια, στις αποστολές και επιχειρήσεις μας με πάρα πολλούς τρόπους. Ευχαριστώ για αυτό την Τουρκία… Οι ανησυχίες της χώρας για την ασφάλειά της είναι θεμιτές» πρόσθεσε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Σκάι.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Κατά τον ίδιο τρόπο θα μας "αδειάσουν" οι ........ σύμμαχοι το Πασχα, που θα μας πάρουν το μισό Αιγαίο. Εδώ οι προδότες πολιτικοί και τα βοθροκάναλα, κοιμίζουν τον κόσμο. Ο Ερντογάν προετοιμάζει τον λαό του για επιστρατευση.

Οι «δυτικοί σύμμαχοι» για τους οποίους τόσες και τόσες θυσίες έχει πραγματοποιήσει ο Ελληνικός Λαός στο παρελθόν,με υποχωρήσεις στην εξωτερική πολιτική του, ξεπουλάνε για άλλη μία φορά την Ελλάδα προς χάριν της Τουρκίας.

Mνημόνια με ΤΑΙΠΕΔ 99χρόνων και λαθρομετανάστευση θα φέρουν εθνική καταστροφή και την 2η Τουρκοκρατία με την ανοχή της Δυτικών. Η Τουρκία οικονομικά και γεωπολιτικά είναι σημαντικότερη από την Ελλάδα για την Δύση. Η Τουρκία θα δώσει Κουρδιστάν και θα πάρει Βαλκάνια και Αιγαίο. Ήδη ελέγχει Αλβανία, Βοσνία, Σκόπια, ίσως την Βουλγαρία και έχει ''φιλανδοποιήσει'' την Ελλάδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.