«Ναι» στην Ευρώπη λέει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου

«Ναι» στην Ευρώπη λέει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου

Ιούλιος 02, 2015 - 17:00
8 σχόλια

Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι παρακολουθούμε έντρομοι τη ραγδαία επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει την εμπιστοσύνη της Διεθνούς Κοινότητας και να βρεθεί απομονωμένη.

Όλοι εμείς, οι Σύνδεσμοι Βιομηχανιών της χώρας, ενώνουμε τις φωνές μας, προσπαθώντας να αποτρέψουμε την επαπειλούμενη καταστροφή. Ανησυχούμε ακούγοντας δηλώσεις που, δήθεν, εγγυώνται τη σταθερότητα της οικονομίας και των καταθέσεων.

Γι’ αυτό, με αίσθημα βαθύτατης ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους των επιχειρήσεών μας και την Ελληνική κοινωνία, διακηρύσσουμε ότι την Κυριακή κρίνεται το μέλλον της πατρίδας μας. Για να αποφευχθεί η καταστροφική απομόνωση, που θα φέρει φτώχεια, εξαθλίωση και χάος.

Επιλέγουμε να πούμε ΝΑΙ στη διάσωση χιλιάδων θέσεων εργασίας και στην επαναφορά στη σταθερότητα.

Υποστηρίζουμε την Ελλάδα της δημιουργίας, της παραγωγής, της εργασίας, των επενδύσεων, της δυναμικής ανάπτυξης.

 

ΝΑΙ στην Ελλάδα

ΝΑΙ στην Ευρώπη

ΝΑΙ στο Ευρώ

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΣΕΒ
Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς ΣΒΑΠ
Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος ΣΒΒΕ
Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος ΣΒΘΚΕ
Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος ΣΕΒΠΔΕ


8 Σχόλια

Ειδικά οι εργαζόμενοι παρακολουθούν έντρομοι αλλά και φιμωμένοι την επικοινωνιακή λαίλαπα κατά του ΟΧΙ. Ψηφίστε ΝΑΙ, σας παρακαλώ, έχουν πάθει κρίση πανικού οι βιομήχανοι (και) Πελοποννήσου (ξέρω μερικά καθάρματα, που έχουν απλήρωτο το προσωπικό). Εξάλλου, σήμερα η κρίση πρέπει να αντιμετωπιστεί με σύμπνοια, στηρίξτε τους τραπεζίτες και τους βιομήχανους, μας έχουν ανάγκη, εμείς δεν έχουμε συνηθίσει να κυκλοφοράμε με Καγιέν και να το παίζουμε μπίζνεσμεν, αυτοί όμως δεν μπορούν να ζήσουν αλλιώς. Και σας συνιστώ να είστε υπεράνω, κάντε το καλό και ρίχτε το στο ρέμα (γιαλό δεν έχουμε) χωρίς να περιμένετε ανταπόκριση.

Έτσι για να ξέρουμε ποιοι βρίσκονται σε κάθε στρατόπεδο... όχι ότι δεν το ξέραμε δηλαδή, απλά για να μην υπάρχουν οι μικρές αμφιβολίες

@Πέμ, 02/07/2015 - 18:12. Η ηγεσία ξέρεις πολύ καλά που ανήκει εξυπνάκια... τα σωματεία βάσης τα ρώτησες?

ΝΑΙ κύριοι, προκειμένου να μην μειωθούν περισσότερο οι μισθοί και οι συντάξεις, καλύτερα να κουρευτούν οι καταθέσεις σας, γιατί ένα μέρος τους το οφείλετε στην εκμετάλλευση των εργαζομένων σας, ένα αλλο στην φοροδιαφυγή και ένα άλλο στους χαμηλούς μισθούς και τις συντάξεις που διατίθενται στην κατανάλωση. Πως νομίζετε ότι δημιουργήσατε τον πλούτο σας???

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.