Τατούλης

«Ναι» Πετράκου στην πρόταση Τατούλη για τηλεμαχία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Ναι» Πετράκου στην πρόταση Τατούλη για τηλεμαχία

Απρίλιος 14, 2019 - 17:58
0 σχόλια

Μετά χαράς αποδέχομαι την πρόταση -  πρόσκληση του κ. Πέτρου Τατούλη για μια τηλεμαχία .

Ελπίζω να έχει αποδεχτεί ο  κ. Τατούλης και οι λοιποί υποψήφιοι Περιφερειάρχες Πελοποννήσου και την πρόταση και της ΕΡΤ για μια τηλεμαχία σε Πανελλαδικό επίπεδο, όπως ήδη έχω κάνει εγώ.

 Δηλώνω ότι δεν θα έχω ούτε κιτάπια ούτε συμβούλους ούτε θέτω όρους πέραν του βασικού όρου της ισοτιμίας και της δημοκρατικής συζήτησης.

Εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα γιατί έχουμε αποδείξει ότι μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας.   Μας γνωρίζουν οι πολίτες    από τη  διαρκή παρουσία μας  στη δημόσια ζωή και  στα προβλήματα της Πελοποννήσου. Μας αναγνωρίζουν  για   τη  συνέπεια, τη σταθερότητα, τις τεκμηριωμένες θέσεις και την αγωνιστική μας στάση. Μας αναγνωρίζουν  για θέσαμε την αξιοπρέπεια, την  εντιμότητα, την συνέπεια  και αντιστοιχία λόγων και έργων   πάνω από τις καρέκλες,   τους μισθούς  και τα αξιώματα. Γιατί    εμείς δεν λέμε ωραία προεκλογικά λόγια αλλά έχουμε αποδείξει με τις πράξεις μας τη συνέπεια λόγων και έργων.

 

Το Debate θα βοηθήσει  να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες  ότι το βασικό δίλλημα των εκλογών είναι ένα: ή με την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» ή με τους διαχειριστές της ίδιας νεοφιλελεύθερης πολιτικής .

 

Το  Γραφείο   Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.