Το «ναι» και το «όχι» στους δρόμους της Τρίπολης

Το «ναι» και το «όχι» στους δρόμους της Τρίπολης

Ιούλιος 07, 2015 - 09:36
0 σχόλια

Έξω από τα σχολεία, έξω από τα εκλογικά κέντρα, έξω από τα ΚΕΠ, στις γειτονιές και στους δρόμους της Τρίπολης, η λέξη «ΟΧΙ» ήταν γραμμένη και με σπρέι και με μαρκαδόρους, με παντός είδους υλικά, ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.

Αλλά και το «ΝΑΙ» δεν πήγε πίσω. Λίγο πιο συντεταγμένα, λίγο πιο αναμενόμενα, λίγο πιο συνηθισμένα, σε χρωματιστό χαρτί σκορπισμένο στους δρόμους της Τρίπολης.

Aφίσες στις κολόνες, φυλλάδια στους δρόμους και πανό είναι μερικά από τα υπολείμματα που άφησε πίσω τις η σύντομη, αλλά έντονη,«προεκλογική» περίοδος του δημοψηφίσματος.

Συνηθίζεται μετά τις εκλογές και από τις διάφορες εκδηλώσεις αυτά τα υλικά να μένουν στους δρόμους της πόλης, με τους υπεύθυνος για την απομάκρυνσηως επί το πλείστον να  «σφυρίζουν» αδιάφορα. Δεν είναι λίγες οι φορές που αφίσα για εκδήλωση τον Αύγουστο να παραμένει κρεμασμένη έως τον Δεκέμβριο.

Δεν θα έπρεπε εκείνοι που έσπευσαν να αναρτήσουν τα πανό και να κολλήσουν τις αφίσες να τα απομακρύνουν άμεσα για να καθαρίσει η πόλη;

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.