«Ναι» από Αχιλλέα στον Δήμο για την ανάπλαση στο γήπεδο του Παραλίου Άστρους

«Ναι» από Αχιλλέα στον Δήμο για την ανάπλαση στο γήπεδο του Παραλίου Άστρους

Φεβρουάριος 11, 2019 - 08:46
1 σχόλια

Σημαντική μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί η Κυριακή 10 Φεβρουαρίου του 2019 για τον Αχιλλέα, το παράλιο Άστρος αλλά και ευρύτερα την περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας που επενδύει στον αθλητισμό για τα επόμενα χρόνια.

Μείζον θέμα η παραχώρηση του γηπέδου του Παραλίου Άστρους από τον Αχιλλέα για 15 χρόνια στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με την προοπτική βελτιωτικών έργων και ανάπλασης των εγκαταστάσεων που αφορούν πλαστικό χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά και δημιουργία γηπέδων τένις και μπάσκετ στους πέριξ χώρους του γηπέδου.

Έτσι λοιπόν διοικητήριο του Παραλίου Άστρους συγκλήθηκε ΔΣ για του γηπέδου του Αχιλλέα στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για 15 χρόνια παρουσία του Δημάρχου κ. Μαντά, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Καμπύλη, του προέδρου της τοπικής κοινότητας του Παραλίου Άστρους κ. Κωνσταντίνου αλλά και άλλων μελών όπως επίσης και των ανθρώπων της διοίκησης του ΜΑΝΟ Αχιλλέα.

Το έργο που ουσιαστικά θα δημιουργήσει ένα αθλητικό γηπεδικό συγκρότημα στο Παράλιο Άστρος εντάσσεται στο πρόγραμμα "Φιλόδημος" και πέρασε ομόφωνα με τους ανθρώπους του Αχιλλέα με σαφήνεια να τονίζουν και να τοποθετούν την θέση τους ζητώντας εκ μέρους των αρμόδιων αρχών εγγυήσεις ως προς την άμεση έναρξη των βελτιωτικών εργασιών στο γήπεδο.

Είναι σαφές λοιπόν ότι αναμένεται η αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου του Παραλίου Άστρους με την ανάπλαση του και με την αρωγή του Αχιλλέα με την Βόρεια Κυνουρία να στέλνει ξεκάθαρα κοινωνικά μηνύματα αθλητισμού. 

Από: astrosnews.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Μαντάς δεν αφήνει κανέναν πόρο ανεκμετάλλευτο. Μπράβο του, γι'αυτό τον ακολουθεί όλη η κοινωνία... Γιατί όλοι οι υπόλοιποι από ψέμματα μας έχουν χορτάσει...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.