Να θυμηθεί την αρχή της ιστορίας τους

Να θυμηθεί την αρχή της ιστορίας τους

Νοέμβριος 17, 2017 - 20:55
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά με τις δύο ομάδες να έχουν την απόλυτη ισορροπία στις αναμετρήσεις τους στην Κρήτη.

Η ιστορία βάφτηκε αρχικά με «κιτρινομπλέ» χρώματα καθώς στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στο νησί ο Αστέρας έκανε περίπατο και χρειάστηκε μόλις 35 λεπτά για το τελικό 0-3. Ηταν Γενάρης του 2013 όταν Σνακαρέ, Ναβάρο και Περόνε έδωσαν μία εμφατική νίκη στους Αρκάδες.

Την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2013 ο Αστέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα του Μπαράλες λίγα λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης και κράτησε το αήττητο.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε συνέχεια στο σερί και το 2014, αυτή τη φορά με νίκη με 0-1 και μοναδικό τέρμα του Αργεντινού φορ. Από εκείνο το παιχνίδι Πλατανιάς και Αστέρας έχουν παίξει ακόμη δύο φορές για το πρωτάθλημα στην Κρήτη με τους γηπεδούχους να γέρνουν την ζυγαριά προς το δικό τους, κόκκινο χρώμα.

Σεζόν 2015-2016 και ο Πλατανιάς κερδίζει με 2-0, ενώ την επόμενη χρονιά πετυχαίνει ότι έζησε εναντίον του στην πρώτη τους συνάντηση δηλαδή μία μεγάλη νίκη με 3-0.

Φέτος; 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.