Να συστήσουμε μια τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα!

Να συστήσουμε μια τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα!

Φεβρουάριος 09, 2017 - 12:45
0 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Δεν είναι ούτε αστείο ούτε για γέλια. Είναι εξοργιστικό, τελεία και παύλα. Και δεν αναφερόμαστε στην πασίγνωστη ρήση του Νίκου Βαμβακούλα...

Η υπουργός Εργασίας Αχτσιόγλου είναι «θετική», λέει, να συσταθεί μια επιτροπή για να μελετήσει το πρόβλημα με τα μπλοκάκια.

Ο νόμος Κατρούγκαλου ήταν έτοιμος από τον Μάιο του 2016. Μάλλον δεν μελετήθηκε καλά, θα έπρεπε ίσως να τον διαβάσει κι ένας παπάς!

Φτάσαμε στον Ιανουάριο του 2017 να συζητάμε για επιτροπές, όταν μπαλώνουν καθημερινά το πρόβλημα με εγκυκλίους και όταν τα ρεπορτάζ στα κανάλια που δείχνουν την απελπισία εργαζομένων και εργοδοτών είναι δεκάδες, όταν εργοδότες έχουν επιβάλει στάση πληρωμών επειδή δεν ξέρουν τι εισφορές θα δώσουν και όταν τα «μπλοκάκια» κλείνουν σωρηδόν.

Να φτιάξετε μια τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα, που έλεγε και ο  Νίκος Βαμβακούλας, κυρία Αχτσιόγλου μου, επειδή ούτε στο μέτρημα τα καταφέρνετε, για να μελετήσετε ένα πρόβλημα που ξεπήδησε από έναν έτοιμο νόμο του 2016! Και μετά να φτιάξετε και μια επιτροπή για να γυρνάει να ζητάει συγγνώμες από τους ελεύθερους επαγγελματίες όταν με το καλό έρθει η ώρα των εκλογών. Έως τότε, ο ΕΦΚΑ θα κόβει κοστουμάκια με τη μέθοδο του α-μπε-μπα-μπλομ και οι επαγγελματίες θα αποθεώνουν τον Πετρόπουλο στον δρόμο, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Σε αυτόν τον τελευταίο να του δώσουμε και ένα βραβείο Επαφής με την Πραγματικότητα.

You foul!

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.