Να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρού

Να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρού

Οκτώβριος 23, 2019 - 10:46
0 σχόλια

Ανοικτή επιστολή προς την Εθνική Τράπεζα
Αξιότιμοι κύριοι της διοίκησης της ΕΤΕ,

Όπως ήδη γνωρίζετε, στη Δημοτική Ενότητα ΤΥΡΟΥ του Δ. Ν. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, λειτουργεί ένα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της Τράπεζας σας, το οποίο σημειωτέον λειτουργεί μονοπωλιακά λόγω του ότι δεν υπάρχει κανένα υποκατάστημα άλλης τράπεζας.

Για λόγους τους οποίους αδυνατούμε να κατανοήσουμε ως τοπική κοινωνία έχετε ήδη αποφασίσει το κλείσιμο του συγκεκριμένου καταστήματος.

Εκφράζουμε την αντίθεση και την αγανάκτηση ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Η ευρύτερη τοπική κοινωνία στήριξε την Τράπεζα σας εδώ και αρκετά χρόνια, το δε κόστος συνέχισης της λειτουργίας του συγκεκριμένου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ είναι για την Τράπεζά σας ασήμαντο.

Η συγκεκριμένη απόφασή σας είναι άδικη και επιζήμια για τον τόπο μας, γιατί δεν λαμβάνει καθόλου υπόψη της τον άνθρωπο και το δικαίωμά του να έχει πρόσβαση στο Τραπεζικό Σύστημα, ειδικά δε για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Ταυτόχρονα, είναι επιζήμια καθώς στη Δημοτική Ενότητα Τυρού ανήκει πάνω από το 50% της τουριστικής υποδομής του Δήμου Ν. Κυνουρίας.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ λοιπόν με την ενέργειά σας αυτή καταδικάζετε τον ΤΥΡΟ και την ευρύτερη περιοχή σε Τραπεζική απομόνωση. Για να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μας θα πρέπει να διανύουν αρκετά χιλιόμετρα προκειμένου να μεταβούν στο πλησιέστερο υποκατάστημά τράπεζας.

Αξιότιμοι κύριοι,
εκφράζοντας την ισχυρή θέληση της τοπικής μας κοινωνίας σας καλούμε να εξετάσετε εκ νέου την απόφαση σας.

Εμπορικός Σύλλογος Τυρού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.